• یکطرفه
  • رفت و برگشت
  • بزرگسال 1
  • کودک 0
  • نوزاد 0
  • تایید
  • تعداد اتاق 1
    • اتاق ۱
      • بزرگسال 1
      • کودک 0
    • تایید
    • پکیج سفرهای خارجی
    • بلیط هواپیما + هتل
    • تعداد اتاق 1
      • اتاق ۱
        • بزرگسال 1
        • کودک 0
      • تایید
      تایید

      کشور مقصد را وارد کنید.

      شهر مقصد را وارد کنید.

      مقصد را وارد کنید.

      تاریخ رفت را وارد کنید.


      همانطور که می دانید شرایط اخذ ویزای شینگن طی سالهای اخیر بسیار سخت تر شده است. حتی در شرایط کامل بودن مدارک و داشتن تمکن مالی مناسب نیز درخواست ویزای افراد زیادی ریجکت شده است. برای اخذ ویزا بعد از ریجکتی های قبلی در ابتدا باید به این نکته دقت کرد که چرا درخواست ویزا رد شده است و دلایل آن را بررسی نمود.

      یکی از مهمترین دلایل ریجکتی ویزای شینگن طی سالهای اخیز قانع نشدن آفیسر پرونده از بازگشت مسافر اعلام شده است. بیش از 90 درصد ریجکتی ها به این دلیل بوده است که آفیسر قانع نشده که فرد در خواست کننده ی ویزا پس از پایان برنامه سفر و اعتبار ویزا به کشور خود باز می گردد. که این شک آفیسر می تواند ناشی از ارائه ندادن برنامه سفر، توضیحات ناکافی در خصوص محل اقامت و هدف از سفر ، ارائه ندادن دلایل کافی برای بازگشت و وابستگی به کشور زادگاه و ….. باشد.

      بعد از ریجکتی بهترین کاری که فرد درخواست کننده می تواند انجام دهد این است که تعداد سفرهای خود را افزایش دهد ، مخصوصا به کشورهایی که برای ورود به آنها دریافت ویزای معتبر الزامی است و برای اخذ ویزا به مدارک معتبری نیاز است. شما به عنوان یک توریست که درخواست ویزای توریستی به کشورهای عضو شینگن را می دهید باید ثابت کنید که کثیرالسفر هستید و در نهایت با تغییراتی در پرونده خود می توانید درخواست مجدد ویزا دهید.

      البته بهتر است برای دفعات بعد درخواست ویزای شینگن را از کشورهایی دهید که روی ریجکتی قبلی شما حساس نباشند .

      برای راهنمایی بیشترمی توانید با کارشناسان مجرب ما در واحد اروپا تماس حاصل فرمایید.

      شماره تلفن 22222426
      داخلی : 105/106/107/108

      1-برای اخذ ویزای شینگن بهتر است با دعوتنامه اقدام شود یا خیر؟

      برای اخذ ویزای توریستی شینگن نیازی به دعوتنامه نیست. اما در مواردی اخذ ویزای شینگن در بعضی کشورها باید دعوتنامه رسمی ارائه شود. برای اطلاع از این کشورها می توانید با کارشناسان واحد اروپا تماس حاصل فرمایید.

      2-برای بار اول بهتر است از چه روشی برای گرفتن ویزای شینگن اقدام شود؟

      با توجه به اینکه یکی از مهمترین دلایل ریجکتی ویزای شینگن طی سالهای اخیر قانع نشدن آفیسر پرونده از بازگشت مسافر اعلام شده است، بهتر است از تورهای اروپا که توسط آژانس ها ارائه می شود اقدام شود. البته این موضوع که از آژانس، تور اروپا را خریداری کنید که خود آژانس با سفارتهای خاص حوضه ی شینگن در ارتباط است و رجیستر مستقیم آن سفارتها می باشد بسیار مهم است و نیاز به تحقیق در بازار دارد.

      3-بهتر است به صورت انفرادی اقدام به اخذ ویزا شود یا از طریق تورهای گروهی اقدام شود؟

      اینکه شما تور انفرادی خریداری کنید یا گروهی تفاوت چندانی نمی کند. مساله ای که حائز اهمیت است این است که مقصود سفر شما مشخص باشد و حتما هتل محل اقامت و پرواز رفت و برگشت گرفته شده باشد و در کل برنامه ی سفرتان از پیش مشخص شده باشد. به همین خاطر است که تاکید می شود حتما از تورهای اروپا استفاده نمایید.

      4-بهتر است با خانواده اقدام شود یا به صورت سینگل اقدام شود؟

      با توجه به اینکه قصد از سفر ، توریستی می باشد و تور اروپا جذابیت های تفریحی و گردشگری بسیاری دارد اینکه شما بدون خانواده و همسر و دوستان خود بخواهید این سفر را بروید کمی شک برانگیز می باشد . بنابراین بهتر است افراد متاهل حداقل برای بار اول با خانواده خود اقدام به سفر با تور اروپا را نمایند.

      برای راهنمایی بیشتر میتوانید با کارشناسان مجرب ما در واحد اروپا تماس حاصل فرمایید.

      5-برای اخذ ویزای شینگن و سفر به اروپا از چه مدت قبل تر باید اقدام کرد؟

      اولین قدم برای اخذ ویزای شینگن گرفتن وقت انگشت نگاری و مصاحبه از سفارت کشور مربوطه است. که متاسفانه در کشور ما وقت سفارت های کشورهای مختلف بسیار متفاوت از یکدیگر داده می شوند. اکثر آنها بسیار طولانی می باشند مثلا در سالهای اخیر دادن وقت انگشت نگاری سفارت آلمان تا 9 ماه هم به طول می انجامید. اگر بدون کمک گرفتن از هیچ شرکت و آژانسی می خواهید اقدام به اخذ ویزای شینگن کنید برای گرفتن وقت سفارت باید به صورت آنلاین اقدام کنید. اما این پروسه را می توانید با کمک گرفتن از آژانس هایی که رجیستر سفارت هستند بسیار راحتتر و سریعتر کنید و با شرکت ما این زمان را حتی به 3 روز نیز کاهش دهید. و در آخر هم بعد از انگشت نگاری اصولا بین 2 تا 3 هفته به طول می کشد که مشخص شود آیا به شما ویزا داده شده است یا خیر.

      6-بعد از ریجکتی بهتر است چند وقت بعد مجدد برای اخذ ویزای شینگن اقدام کرد؟

      برای اینکه از ریجکتی قبلی شما چند وقت گذشته باشد هیچ قانون خاصی وجود ندارد . اما بهتر است کمی فاصله بیاندازید و در این فاصله به کامل کردن پرونده خود بپردازید. 

      شماره تلفن 22222426
      داخلی : 105/106/107/108

      مدارک لازم برای اخذ روادید اسپانیا

      مدارک هویتی:

      -عکس:3 قطعه عکس رنگی جدید 4.5*3.5 بدون روتوش، اسکن نشده ، زمینه سفید و از روبرو(گردی صورت کاملا مشخص باشد)

      -شناسنامه:اصل و کپی تمام صفحات آن به همراه توضیحات

      -گذرنامه:اصل گذرنامه با هفت ماه اعتبار از تاریخ پایان سفرو دارا بودن دو صفحه خالی جهت الصاق روادید

      -روادیدهای معتبر:کپی تمام روادید های شنگن،انگلستان،استرالیا،ایالات متحده آمریکا و کانادا که تا به حال دریافت نموده اید

      مدارک شغلی:

      -کارفرمایان:اصل روزنامه رسمی، اصل آخرین تغییرات،آخرین لیست پرداختی بیمه کارکنان با مهر بیمه تامین اجتماعی،آخرین مالیات پرداختی

      -پزشکان:اصل پروانه مطب،اصل کارت نظام پزشکی

      -کسبه:اصل جواز کسب،اصل کارت بازرگانی،آخرین مالیات پرداختی

      -کارمندان بخش خصوصی:سوابق بیمه با مهر تامین اجتماعی(بیمه خویش فرما مورد تایید نمی باشد)،گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت و میزان حقوق دریافتی ماهانه با مهر شرکت،قرارداد استخدام،سه عدد فیش حقوقی آخر با مهر شرکت،کپی روزنامه رسمی شرکت و آگهی آخرین تغییرات آن

      -کارمندان بخش دولتی:آخرین حکم کارگزینی،آخرین فیش حقوقی با مهر سازمان،گواهی اشتغال به کار با مهر سازمان

      -بازنشستگان:حکم بازنشستگی و یا آخرین حکم تغییرات حقوق بازنشستگی با مهر سازمان،آخرین فیش حقوقی دریافتی با مهر سازمان

      -اعضا هیات علمی:اصل حکم استخدامی،آخرین فیش حقوقی مهر شده و گواهی اشتغال به کار مهر شده

      -مهندسان:اصل پروانه مهندسی،اصل کارت نظام مهندسی

      -ساختمان سازان:اصل پروانه ساخت و ساز،اصل قراردادهای کاری،اصل پایان کار ساختمان

      -وکلا:اصل پروانه وکالت،اصل کارت وکالت

      -دانشجویان:کارت بین المللی دانشجویی،گواهی اشتغال به تحصیل مهر شده

      -دانش آموزان:گواهی اشتغال به تحصیل مهر شده

      مدارک مالی:

      -سند مالکیت:اصل سند ملکی اعم از خانه،زمین،مغازه و… در هر کجای ایران

      -حساب بانکی:اصل گواهی تمکن مالی با حداقل مانده 700میلیون ریال برای هر نفرمعادل شده به یورو و به زبان انگلیسی و گردش حساب سه ماهه به زبان انگلیسی

      توجه فرمایید:اصل کلیه مدارک بالا باید به زبان اسپانیایی ترجمه گردد

      جهت دانلود اپلیکیشن سفارت برروی لینک زیر کلیک نمایید

      اسپانیا

      مدارک لازم برای اخذ روادید سوئیس

      مدارک هویتی:

      -عکس:3 قطعه عکس رنگی جدید 4.5*3.5 بدون روتوش، اسکن نشده ، زمینه سفید و از روبرو(گردی صورت کاملا مشخص باشد)

      -شناسنامه:اصل و کپی تمام صفحات آن به همراه توضیحات

      -گذرنامه:اصل گذرنامه با هفت ماه اعتبار از تاریخ پایان سفرو دارا بودن دو صفحه خالی جهت الصاق روادید

      -روادیدهای معتبر:کپی تمام روادید های شنگن،انگلستان،استرالیا،ایالات متحده آمریکا و کانادا که تا به حال دریافت نموده اید

      مدارک شغلی:

      -کارفرمایان:اصل روزنامه رسمی، اصل آخرین تغییرات،آخرین لیست پرداختی بیمه کارکنان با مهر بیمه تامین اجتماعی،آخرین مالیات پرداختی

      -پزشکان:اصل پروانه مطب،اصل کارت نظام پزشکی

      -کسبه:اصل جواز کسب،اصل کارت بازرگانی،آخرین مالیات پرداختی

      -کارمندان بخش خصوصی:سوابق بیمه با مهر تامین اجتماعی(بیمه خویش فرما مورد تایید نمی باشد)،گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت و میزان حقوق دریافتی ماهانه با مهر شرکت،قرارداد استخدام،سه عدد فیش حقوقی آخر با مهر شرکت،کپی روزنامه رسمی شرکت و آگهی آخرین تغییرات آن

      -کارمندان بخش دولتی:آخرین حکم کارگزینی،آخرین فیش حقوقی با مهر سازمان،گواهی اشتغال به کار با مهر سازمان

      -بازنشستگان:حکم بازنشستگی و یا آخرین حکم تغییرات حقوق بازنشستگی با مهر سازمان،آخرین فیش حقوقی دریافتی با مهر سازمان

      -اعضا هیات علمی:اصل حکم استخدامی،آخرین فیش حقوقی مهر شده و گواهی اشتغال به کار مهر شده

      -مهندسان:اصل پروانه مهندسی،اصل کارت نظام مهندسی

      -ساختمان سازان:اصل پروانه ساخت و ساز،اصل قراردادهای کاری،اصل پایان کار ساختمان

      -وکلا:اصل پروانه وکالت،اصل کارت وکالت

      -دانشجویان:کارت بین المللی دانشجویی،گواهی اشتغال به تحصیل مهر شده

      -دانش آموزان:گواهی اشتغال به تحصیل مهر شده

      مدارک مالی:

      -سند مالکیت:اصل سند ملکی اعم از خانه،زمین،مغازه و… در هر کجای ایران

      -حساب بانکی:اصل گواهی تمکن مالی با حداقل مانده 700میلیون ریال برای هر نفرمعادل شده به یورو و به زبان انگلیسی و گردش حساب سه ماهه به زبان انگلیسی

      توجه فرمایید:اصل کلیه مدارک بالا باید به زبان اسپانیایی ترجمه گردد

      جهت دانلود اپلیکیشن سفارت برروی لینک زیر کلیک نمایید

      توجه فرمایید:اصل کلیه مدارک بالا باید به زبان انگلیسی ترجمه گردد

      جهت دانلود اپلیکیشن سفارت برروی لینک زیر کلیک نمایید.

      سوئیس

      مدارک لازم برای اخذ روادید فرانسه

      مدارک هویتی:

      -عکس:3 قطعه عکس رنگی جدید 4.5*3.5 بدون روتوش، اسکن نشده ، زمینه سفید و از روبرو(گردی صورت کاملا مشخص باشد)

      -شناسنامه:اصل و کپی تمام صفحات آن به همراه توضیحات

      -گذرنامه:اصل گذرنامه با هفت ماه اعتبار از تاریخ پایان سفرو دارا بودن دو صفحه خالی جهت الصاق روادید

      -روادیدهای معتبر:کپی تمام روادید های شنگن،انگلستان،استرالیا،ایالات متحده آمریکا و کانادا که تا به حال دریافت نموده اید

      مدارک شغلی:

      -کارفرمایان:اصل روزنامه رسمی، اصل آخرین تغییرات،آخرین لیست پرداختی بیمه کارکنان با مهر بیمه تامین اجتماعی،آخرین مالیات پرداختی

      -پزشکان:اصل پروانه مطب،اصل کارت نظام پزشکی

      -کسبه:اصل جواز کسب،اصل کارت بازرگانی،آخرین مالیات پرداختی

      -کارمندان بخش خصوصی:سوابق بیمه با مهر تامین اجتماعی(بیمه خویش فرما مورد تایید نمی باشد)،گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت و میزان حقوق دریافتی ماهانه با مهر شرکت،قرارداد استخدام،سه عدد فیش حقوقی آخر با مهر شرکت،کپی روزنامه رسمی شرکت و آگهی آخرین تغییرات آن

      -کارمندان بخش دولتی:آخرین حکم کارگزینی،آخرین فیش حقوقی با مهر سازمان،گواهی اشتغال به کار با مهر سازمان

      -بازنشستگان:حکم بازنشستگی و یا آخرین حکم تغییرات حقوق بازنشستگی با مهر سازمان،آخرین فیش حقوقی دریافتی با مهر سازمان

      -اعضا هیات علمی:اصل حکم استخدامی،آخرین فیش حقوقی مهر شده و گواهی اشتغال به کار مهر شده

      -مهندسان:اصل پروانه مهندسی،اصل کارت نظام مهندسی

      -ساختمان سازان:اصل پروانه ساخت و ساز،اصل قراردادهای کاری،اصل پایان کار ساختمان

      -وکلا:اصل پروانه وکالت،اصل کارت وکالت

      -دانشجویان:کارت بین المللی دانشجویی،گواهی اشتغال به تحصیل مهر شده

      -دانش آموزان:گواهی اشتغال به تحصیل مهر شده

      مدارک مالی:

      -سند مالکیت:اصل سند ملکی اعم از خانه،زمین،مغازه و… در هر کجای ایران

      -حساب بانکی:اصل گواهی تمکن مالی با حداقل مانده 700میلیون ریال برای هر نفرمعادل شده به یورو و به زبان انگلیسی و گردش حساب سه ماهه به زبان انگلیسی

      توجه فرمایید:اصل کلیه مدارک بالا باید به زبان اسپانیایی ترجمه گردد

      جهت دانلود اپلیکیشن سفارت برروی لینک زیر کلیک نمایید

      توجه فرمایید:اصل کلیه مدارک بالا باید به زبان انگلیسی ترجمه گردد

      جهت دانلود اپلیکیشن سفارت برروی لینک زیر کلیک نمایید

      فرانسه-افلاین

      مدارک لازم برای اخذ روادید مجارستان

      مدارک هویتی:

      -عکس:3 قطعه عکس رنگی جدید 4.5*3.5 بدون روتوش، اسکن نشده ، زمینه سفید و از روبرو(گردی صورت کاملا مشخص باشد)

      -شناسنامه:اصل و کپی تمام صفحات آن به همراه توضیحات

      -گذرنامه:اصل گذرنامه با هفت ماه اعتبار از تاریخ پایان سفرو دارا بودن دو صفحه خالی جهت الصاق روادید

      -روادیدهای معتبر:کپی تمام روادید های شنگن،انگلستان،استرالیا،ایالات متحده آمریکا و کانادا که تا به حال دریافت نموده اید

      مدارک شغلی:

      -کارفرمایان:اصل روزنامه رسمی، اصل آخرین تغییرات،آخرین لیست پرداختی بیمه کارکنان با مهر بیمه تامین اجتماعی،آخرین مالیات پرداختی

      -پزشکان:اصل پروانه مطب،اصل کارت نظام پزشکی

      -کسبه:اصل جواز کسب،اصل کارت بازرگانی،آخرین مالیات پرداختی

      -کارمندان بخش خصوصی:سوابق بیمه با مهر تامین اجتماعی(بیمه خویش فرما مورد تایید نمی باشد)،گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت و میزان حقوق دریافتی ماهانه با مهر شرکت،قرارداد استخدام،سه عدد فیش حقوقی آخر با مهر شرکت،کپی روزنامه رسمی شرکت و آگهی آخرین تغییرات آن

      -کارمندان بخش دولتی:آخرین حکم کارگزینی،آخرین فیش حقوقی با مهر سازمان،گواهی اشتغال به کار با مهر سازمان

      -بازنشستگان:حکم بازنشستگی و یا آخرین حکم تغییرات حقوق بازنشستگی با مهر سازمان،آخرین فیش حقوقی دریافتی با مهر سازمان

      -اعضا هیات علمی:اصل حکم استخدامی،آخرین فیش حقوقی مهر شده و گواهی اشتغال به کار مهر شده

      -مهندسان:اصل پروانه مهندسی،اصل کارت نظام مهندسی

      -ساختمان سازان:اصل پروانه ساخت و ساز،اصل قراردادهای کاری،اصل پایان کار ساختمان

      -وکلا:اصل پروانه وکالت،اصل کارت وکالت

      -دانشجویان:کارت بین المللی دانشجویی،گواهی اشتغال به تحصیل مهر شده

      -دانش آموزان:گواهی اشتغال به تحصیل مهر شده

      مدارک مالی:

      -سند مالکیت:اصل سند ملکی اعم از خانه،زمین،مغازه و… در هر کجای ایران

      -حساب بانکی:اصل گواهی تمکن مالی با حداقل مانده 700میلیون ریال برای هر نفرمعادل شده به یورو و به زبان انگلیسی و گردش حساب سه ماهه به زبان انگلیسی

      توجه فرمایید:اصل کلیه مدارک بالا باید به زبان اسپانیایی ترجمه گردد

      توجه فرمایید:اصل کلیه مدارک بالا باید به زبان انگلیسی ترجمه گردد

      جهت دانلود اپلیکیشن سفارت برروی لینک زیر کلیک نمایید

      مجارستان

      برای راهنمایی بیشترمی توانید با کارشناسان مجرب ما در واحد اروپا تماس حاصل فرمایید.
      شماره تلفن 22222426
      داخلی : 105/106/107/108

       

       

       

       

       

       

      قیمت تور اروپا

      قیمت تور اروپا به عوامل گوناگونی از جمله رزرو هتل های همراه با وعده های غذایی ، بلیط هواپیما  ، نوع خدماتی که ارائه میشود،  ترانسفر فرودگاهی برای رفت و برگشت  ،بیمه مسافرتی ،تور لیدر فارسی زبان کاملا مسلط به زبان انگلیسی ،گشت شهری رایگان و ارائه سیمکارت و … بستگی دارد

      رزرو توراروپا

      برای رزرو تور اروپا می توانید با مشخص نمودن تور اروپا و انتخاب تاریخ رفت و برگشت از میان تورهای نمایش داده شده، تور دلخواهتان را به صورت آنلاین رزرو نمایید.

      تور ارزان اروپا

      اگر بدانید که بیشترین هزینه‌های سفر مربوط به کدام بخش است، به سادگی با مدیریت آن‌ها می‌توانید تور ارزان اروپا را انتخاب سفری ارزان‌تر را تجربه کنید.

      تور لحظه آخری اروپا

      از عوامل مهم عرضه تور لحظه آخری وجود چارتر در مسیر تور اروپا است که این مسئله نیز رابطه مستقیم با میزان استقبال مخاطبان و گردشگران و توریست ها دارد

      . و از این جهت تور لحظه آخری اروپا معمولا در اکثر فصل های سال وجود دارد.

      عرضه تور لحظه آخری در مسیرهای مختلف متفاوت است.

      تور های لحظه آخری معمولا در روزهای پایانی منتهی به برگزاری تور عرضه میشود.

      پس برای کسانی که به دنبال تور های ارزان هستند زمان برای تصمیم گیری کم است و باید به سرعت تور لحظه آخری خود را انتخاب و خریداری کنند در نتیجه برنامه ریزی بلند مدت برای این نوع تور ها وجود ندارد.

      نکته دیگری که در خصوص تورهای لحظه آخری وجود دارد ظرفیت محدود این گونه تورهاست.

      از آنجا ک اینگونه تور ها در روز های انتهایی عرضه میشود بیشتر ظرفیت پرواز به فروش رفته و فقط تعداد کمی از بلیط ها برای فروش باقی مانده و چون قیمت تور های لحظه آخری کمتر است به سرعت به فروش میرسد

      زمان تور مناسب شما نیست؟

      در این بخش ما منتخبی از تورهای اروپا را قرار داده ایم، و حق انتخاب با شماست که با جستجو سایت زمان و مدت اقامت و هتل و حتی پرواز و سایر خدمات تور از جمله گشت شهری، ترانسفر فرودگاهی، بیمه مسافرتی، خدمات CIP و … را مشخص می کنید

      تورهای اروپا و جاذبه های گردشگری

      اروپا قاره ای پرتکاپو، با فرهنگی غنی و هتل های مجلل ، مقصد بی نظیر برای مسافران و گردشگران است .

       تورهای متنوع و بازدید از مناظر دیدنی ، غذا و خرید تنها معدود کارهایی است که می توانید در تور اروپا انجام دهید .

      چرا تور اروپا؟

      اروپا یکی از قاره های توریستی میباشد که در بین گردشگران بسیار طرفدار دارد. جاذبه ها و مکانهای دیدنی اروپا را میتوان مهمترین دلیل انتخاب شما دانست.

      اشتراک گذاری در شبگه های اجتماعی


      مجله آنلاین دلتابان

      آخرین مطالب بروز شده مجله گردشگری دلتابان