ردیف نام هتل درجه فاصله مدت اقامت دو تخته یک تخته کودک با تخت کودک بدون تخت
1
کلیک کنید SIYAV HOTEL

*3 10 دقیقه با تاکسی 2 شب486836
شب اضافه1828
2
کلیک کنید BEST WESTERN

*4 10 دقیقه با تاکسی 2 شب6389N.A
شب اضافه2639
3SEVEN DEEP *4 10 دقیقه با تاکسی 2 شب638941
شب اضافه2639
4BEST HOTEL *4 10 دقیقه با تاکسی 2 شب639656
شب اضافه2642
5
کلیک کنید DEMORA

*4 10 دقیقه با تاکسی 2 شب659251
شب اضافه2740
6DEMONTI *4 10 دقیقه با تاکسی 2 شب659651
شب اضافه2742
7ELIT PALAS *3
PLUS
10 دقیقه با تاکسی 2 شب689446
شب اضافه2841
8
کلیک کنید CINNAH

*4 10 دقیقه با تاکسی 2 شب72104N.A
شب اضافه3046
9CK FARABI *4 5 دقیقه با تاکسی 2 شب7510439
شب اضافه3246
10
کلیک کنید ANEMON

*4 10 دقیقه با تاکسی 2 شب8213253
شب اضافه3560
11GRAND ANKARA *5 10 دقیقه با تاکسی 2 شب8712848
شب اضافه3858
12
کلیک کنید SHERATON

نوع اتاق: CLASSIC
*5 5 دقیقه با تاکسی 2 شب9214253
شب اضافه4065
13HOLLIDAY INN KAVAKILIDERE *4 10 دقیقه با تاکسی 2 شب9615256
شب اضافه4270
14
کلیک کنید LATANYA

نوع اتاق: DELUXE QUEEN
*5 10 دقیقه با تاکسی 2 شب101154N.A
شب اضافه4571
15
کلیک کنید LUGAL SHERATON

نوع اتاق: DELUXE KING
*5 5 دقیقه با تاکسی 2 شب24839684
شب اضافه118192
توجهقیمت ها به دلار آمریکا می باشد؛ همچنین نرخ پرواز به مبالغ فوق اضافه می گردد.
خدمات تور

1-هتل با صبحانه (به تعداد شب های اقامت)
2-راهنمای فارسی زبان
3-ترانسفر رفت و برگشت فرودگاهی (ویژه ماهان ایر و ایران ایر از مبدا تهران)
  در صورت سفر با سایر ایرلاین ها هزینه ترانسفر فرودگاهی رفت و برگشت به صورت مجزا محاسبه خواهد شد.
4-پرواز ماهان به همراه بیمه، پس از چک شدن در سیستم محاسبه خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

اصل پاسپورت با 6 ماه اعتبار از تاریخ سفر

تذکر

1- فرزند بالای 18 سال حتماً باید پاسپورت جداگانه داشته باشد.
2- مسئولیت کنترل گذرنامه از هرلحاظ (حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ سفر) و ممنوعیت خروج از کشور مسافر به عهده ی آژانس درخواست کننده و خود شخص مسافر میباشد.
3- هزینه بیمه مسافرتی برای افراد بالای 50 سال 50 هزار تومان می باشد که میبایست به مبلغ کل پکیج اضافه گردد.
4- هزینه عوارض خروج از کشور به عهده مسافر می باشد.

شرایط کنسلی

هتل غیر قابل کنسل بوده و کنسلی پرواز طبق بخشنامه ایرلاین مربوطه انجام خواهد شد.­

 

خدمات سفارت آنکارا:

1- واریزی سفارت
– برای هرنفر بزرگسال 190 دلار آمریکا
– برای هرنفر کودک 150 دلار آمریکا
2- خدمات سفارت
پرکردن فرم سفارت، ترانسفر به دفتر VAC، مترجم، هزینه هر نفر 200 دلار میباشد.
3- هزینه پیک آپ ویزا:
-هزینه پیکاپ پاسپورت ( برای ویزای توریستی) هرنفر 50 دلار می باشد.
-در صورتی که انگشت نگاری خارج از آنکارا انجام شده باشد، هر نفر مبلغ 70 دلار می باشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی سفارت کانادا
-اصل پاسپورت های جدید و قدیمی” صفحه اول و صفحاتی که مهر ورود و خروج یا ویزا دارند، حتما باید اسکن شوند.
– ترجمه شناسنامه هریک از متقاضیان از دارالترجمه
-ترجمه سند ازدواج اگر زن و شوهر با هم اقدام می کنند.
-تکمیل فرم درخواست ویزا Application Form و تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی Family Information
-دو قطعه عکس 5 در 7 رنگی زمینه سفید
-ترجمه سند ملکی در صورت وجود، ترجمه مدارک شغلی(برای صاحبان مشاغل جواز کسب، روزنامه رسمی و آخرین آگهی تغییرات و تصمیمات پروانه طبابت، پروانه نظام مهندسی و یا پروانه بهره وری لازم است. کارمندان باید نامه اشتغال به کار، فیش حقوقی آخر و حکم کارگزینی یا حکم بازنشستگی خود را ارائه دهند.)
-رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا
-رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند، درصورتی که فرزند زیر 18 سال آن ها به تنهایی یا با یکی از والدین سفر می کند.

فرد دعوت کننده در کانادا باید مدارک ذیل را هم برای درخواست کننده ویزا ارسال نماید:
-کپی پاسپورت کانادایی یا کارت PR
-تکس و مالیات های سه یا چهارساله پرداخت شده به دولت کانادا
اگر سند ملکی به نام خود دارند کپی سند ملکی

ترجمه مدارک با هزینه انجام خواهد شد.

شرایط پرداختی:
کلیه مبالغ به دلار آمریکا دریافت می گردد.

سوالات متداول ویزای مولتی کانادا

دعوتنامه یا شنگن؟
• دعوتنامه ازچه شخصی باشد، حتما باید فامیل درجه یک باشد؟ دعوتنامه میتواند از دوست یا آشنا و یافامیل دور ویا نزدیک وهرشخصی که درکانادا اقامت وکارت pr ویا پاسپورت کانادا دارد، باشد.
• ویزا شنگن لازم است؟ اگر دعوتنامه نداشته باشید حتما باید با توجه به تراول هیستوری ((ویزاهای معتبر و لیبل دار بخصوص شنگن)) در 10 سال گذشته اقدام شود.
مدارک هویتی
• شامل (شناسنامه و در صورت متاهل بودن سند ازدواج)
سند مالیکت 
• تک برگ و منگوله دار، فرقی ندارد و ارزش و موقعیت ملک مهم نیست.
مدارک شغلی
• کارمندان: 6 ماه فیش حقوقی، گواهی اشتغال بکار، سابقه بیمه و در صورتیکه کارمند شرکت دولتی هستید حکم کارگزینی و افراد بازنشسته حکم بازنشستگی + 6 ماه فیش حقوقی آخر
• صاحبان مشاغل: شغل آزاد◄ جواز کسب کارفرما◄روزنامه رسمی ثبت و آخرین تغییرات و تصمیمات، صورتجلسه، اساسنامه شرکت پزشکان◄کارت نظام پزشکی، پروانه طبابت مهندسین◄پروانه نظام مهندسی، پروانه بهره¬وری، قرارداد ساخت و پایان کار وکلا◄پروانه وکالت
مدارک تحصیلی
• افراد فارغ التحصیل بهتر است که مدرک پایان تحصیل خود را ارائه دهند.
• برای دانش¬آموزان و دانشجویان گواهی اشتغال بتحصیل خطاب به وزارت امورخارجه و یا سفارت کانادا
مدارک بانکی ومالی
• به ازای هر نفر بین 50 تا 100 میلیون کفایت میکند که یک هفته مونده به وقت سفارت از بانک نامه تمکن مالی به لاتین و دلار کانادا با مهر و امضاء بانک گرفته شود. (مثلا برای خانواده 4 نفری بین 300تا400 میلیون تمکن مالی ارائه شود که در حساب سرپرست خانواده باشد) 

تمامی ترجمه ها فقط با مهر مترجم، دارالترجمه رسمی کفایت میکند.

می توانید دیدگاهتان را با ما در میان بگذارید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۱۳ دیدگاه مشاهده نظرات
  1. نیلوفر

    با سلام و خسته نباشید
    اگر در کانادا دوست یا فامیل نداشته باشیم که دعوتنامه بفرستن باید چیکار کنیم
    میتونینم برای ویزا مولتی کانادا اقدام کنیم؟

    0
    • admin

      سلام. درصورتی که یک شنگن در پاسپورتتون باشه میتونید بدون دعوت نامه اقدام کنید و ما براتون برنامه سفر میزاریم

      0
  2. Moein

    جواب ویزای کانادا طی چه مدت زمانی داده می شود؟
    چطور از آن مطلع شویم؟

    0
    • admin

      حداکثر 90 روز کاری طول میکشد ویزا در بیاد. confirmation ویزا به ایمیل شما ارسال میشود و برای کانتر ارسال میکنید تا پیکاپ ویزا انجام شود

      0
  3. سالومه

    دانشجو هم میتونه برای ویزا مالتی پل کانادا اقدام کنه؟
    چه مدارکی لازمه؟

    0
    • admin

      سلام. بله ، میتونید با سرپرست خانواده اقدام کنید شما باید گواهی اشتغال به تحصیل ارائه بدید و مدارک سرپرست خانواده اهمیت دارد.

      0
  4. نگین زمردی

    سلام
    من از کانادا دعوتنامه دارم چطور میتونم اقدام کنم؟

    0
    • admin

      سلام. تمام کارهای سفارت شمارو از اینجا کانفرم میکنیم شما فقط تشریف میبرید آنکارا برای انگشت نگاری

      0
  5. محسن

    اگر پذیرش فول فاند از دانشگاه های کانادا داشته باشیم، بازم به بنک استیتمنت یا فایننشال پروف نیاز داریم؟

    0
    • admin

      بله نیاز هستش

      0
  6. شادى

    اگر سال گذشته براى ویزاى توریستى کانادا ریجکت شده باشیم و دوباره اقدام کنیم آیا احتمال ریجکتى مجدد هست ؟

    0
    • admin

      سلام. خیر، بستگی به شرایط داره. لطفا برای اطلاعات بیشتر با کانتر مربوطه تماس بگیرید. 22222426 داخلی 108

      0
  7. مریم

    سلام من متاهل هستم و سند ملکی ندارم. می تونم سند ملکی پدرم را گروه بگذارم؟

    1+

جزئیات و خدمات تور

  • کد تور: ESB/W5/09
  • قیمت از: 48 دلار+ نرخ پرواز
  • مدت: 2 شب و 3 روز
  • گروه تور: تور های آسیا
  • کشورها: ترکیه
  • شهرها: آنکارا
  • تاریخ برگزاری: 1397-10-11
  • تاریخ اعتبار: 1398-06-07

سفارش تور

اشتراک گذاری


برچسب ها:

  • یکطرفه
  • رفت و برگشت
  • چند مسیره
  • بزرگسال 1
  • کودک 0
  • نوزاد 0
  • تایید
  • تعداد اتاق 1
    • اتاق ۱
      • بزرگسال 1
      • کودک 0
    • تایید
    • تعداد اتاق 1
      • اتاق ۱
        • بزرگسال 1
        • کودک 0
      • تایید
      تایید

      کشور مقصد را وارد کنید.

      شهر مقصد را وارد کنید.

      مقصد را وارد کنید.

      تاریخ رفت را وارد کنید.

      مطالب مرتبط اخیر در مجله دلتابان

      • آشنایی با بازار بزرگ استانبول

        تاریخچه بازار بزرگ   بازار بزرگ استانبول، یکی از قدیمی ترین بازارهای شهر استانبول ترکیه است که به صورت مسقف می باشد. در این بازار می توانید بیش از 4000 مغازه مختلف را مشاهده کنید و خریدهای خود را از آن ها انجام دهید. دلتابان در این مطلب قصد دارد کمی بیشتر شما را با […]