ردیف نام هتل درجه هر نفر در اتاق دو تخته هر نفر در اتاق یک تخته کودک با تخت کودک بدون تخت
1هتل 4 ستاره *4590 یورو
+
6,900,000 تومان
890 یورو
+
6,900,000 تومان
490 یورو
+
5,300,000 تومان
390 یورو
+
5,300,000 تومان
توجهنرخ نوزاد در این پکیج 195 یورو+ 990,000 تومان می باشد. / وقت سفارت مسافران این تور 23 مهر 98 خواهد بود.
امتیازات پکیج

1- پرواز با ایرباس های لوکس ترکیش
2- هتل 4 ستاره با موقعیت مکانی مناسب
3- 1 گشت شهری
4- بیمه مسافرتی تا سقف 50,000 یورو
5- انجام کلیه ترانسفرها با اتوبوس توریستی مدرن

خدمات تور

– پرواز لوکس ترکیش
– 4 شب اقامت در هتل 4 ستاره بوداپست با موقعیت مکانی مناسب
– 1 گشت شهری تمام روز
– راهنمای فارسی زبان مجرب از تهران تا پایان سفر 
– اخذ ویزای شنگن و بیمه مسافرتی تا سقف 50,000 یورو
– 4 وعده صبحانه بوفه بین المللی
– ترانسفر فرودگاهی رفت و برگشت و کلیه گشت های شهری با اتوبوس توریستی مدرن

نکات مهم

– مسافران موظف هستند در موعد تعیین شده جهت انگشت نگاری در سفارت حضور داشته باشند و تغییر تاریخ وقت سفارت به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد.
– مسئولیت کنترل گذرنامه از جهت اعتبار و ممنوعیت خروج از کشور، به عهده مسافر و یا آژانس همکار می باشد.
– مسافرین ملزم به اجرای دقیق برنامه سفر انتخابی هستند و به هیچ وجه تغییری در تاریخ، محل اقامت و….. امکان پذیر نیست. مواردی مانند NO SHOW (عدم ورود به هتل در تاریخ مقرر) و EARLY CHECK OUT (خروج پیش از موعد)، جزء عدم حسن انجام کار بوسیله مسافر محسوب شده و موجب ضبط ضمانت نامه بازگشت مسافر می شود.
– در صورت تاخیر و یا عدم صدور روادید از طرف سفارت مربوطه، هیچگونه مسئولیتی متوجه آژانس نبوده و جرایم طبق قوانین ایرلاین و کارگزارمربوطه اخذ خواهد شد.
– امکان جابجایی هتل ها وجود دارد و در صورت جابجایی، هتل با سطح کیفی مشابه یا بالاتر ارائه می گردد.
– ارائـه ضمانت بازگشت از سفر حداقل مبـلغ 70 میلیون تومان ( برای هر نفر از اعضای خانواده ) و 100 میلیون تومان برای هـر نفر ( مجرد ) به صورت چـک رمزدار و یا ضمانت نـامه بانکی
در زمان ثبت نام الزامی است که پس از بررسی مدارک، در صورت نیاز به ضمانت نامه های بیشتر متعاقباً اعلام می گردد.
– تمامی گشت ها بدون کم و کاست انجام می شود، ولی امکان جابه جایی برنامه ها وجود دارد.
– درصورتی که مسافران تمایل داشته باشند از گشت های دیگری بهره مند شوند، می توانند درخواست خود را به آژانس ارائه نمایند.
– تمامی هتل ها براساس اولین نوع اتاق،(استاندارد،حداکثر 22 متر) گارانتی شده است.

مدارک مورد نیاز

– اصل گذر نامه امضا شده با حداقل 7 ماه اعتبار از پایان سفر
– اصل گذرنامه های قدیمی
– دو قطعه عکس رنگی جدید 4 * 3 با پشت زمینه سفید و تمام رخ که 80% عکس باید از چهره باشد.
– اصل و ترجمه شناسنامه (ترجمه های شناسنامه بایستی به تائید دادگستری و وزارت امور خارجه رسیده باشد)
– مدارک اشتغال به کار یا تحصیل
– تمکن مالی و گردش حساب سه ماه اخیر با مهر و امضای بانک به زبان انگلیسی
– اصل سند ملکی ( درصورت موجود بودن ، یک سند ملکی برای هر خانواده و دو سند برای دو مسافر انفرادی که همسفرهستند )
– ضمانت نامه بانکی جهت ضمانت بازگشت از سفر
– ترجمه کلیه مدارک به زبان انگلیسی میباشد.
– حداقل زمان، جهت دریافت روادید، سه هفته می باشد.
تمامی مدارک مسافران باید به بخش ویزای دلتابان تحویل گردد.

تذکر

– هزینه دارالترجمه به عهده مسافرین محترم است .

– مسافر موظف است هنگام ثبت نام کل مبلغ ریالی و 50% مبلغ ارزی را پرداخت نماید.

شرایط کنسلی

– با توجه به اینکه هتل گارانتی است، امکان کنسل و یا تغییر تاریخ تور میسر نیست.

– درصورت ریجکت شدن ویزای مسافر طبق قوانین ایرلاین و هتل گارانتی اعمال نظر خواهد شد.

شرایط اخذ ویزای شنگن بعد از ریجکتی

همانطور که می دانید شرایط اخذ ویزای شینگن طی سالهای اخیر بسیار سخت تر شده است. حتی در شرایط کامل بودن مدارک و داشتن تمکن مالی مناسب نیز درخواست ویزای افراد زیادی ریجکت شده است. برای اخذ ویزا بعد از ریجکتی های قبلی در ابتدا باید به این نکته دقت کرد که چرا درخواست ویزا رد شده است و دلایل آن را بررسی نمود.

یکی از مهمترین دلایل ریجکتی ویزای شینگن طی سالهای اخیز قانع نشدن آفیسر پرونده از بازگشت مسافر اعلام شده است. بیش از 90 درصد ریجکتی ها به این دلیل بوده است که آفیسر قانع نشده که فرد در خواست کننده ی ویزا پس از پایان برنامه سفر و اعتبار ویزا به کشور خود باز می گردد. که این شک آفیسر می تواند ناشی از ارائه ندادن برنامه سفر، توضیحات ناکافی در خصوص محل اقامت و هدف از سفر ، ارائه ندادن دلایل کافی برای بازگشت و وابستگی به کشور زادگاه و ….. باشد.

بعد از ریجکتی بهترین کاری که فرد درخواست کننده می تواند انجام دهد این است که تعداد سفرهای خود را افزایش دهد ، مخصوصا به کشورهایی که برای ورود به آنها دریافت ویزای معتبر الزامی است و برای اخذ ویزا به مدارک معتبری نیاز است. شما به عنوان یک توریست که درخواست ویزای توریستی به کشورهای عضو شینگن را می دهید باید ثابت کنید که کثیرالسفر هستید و در نهایت با تغییراتی در پرونده خود می توانید درخواست مجدد ویزا دهید.

البته بهتر است برای دفعات بعد درخواست ویزای شینگن را از کشورهایی دهید که روی ریجکتی قبلی شما حساس نباشند .

برای راهنمایی بیشترمی توانید با کارشناسان مجرب ما در واحد اروپا تماس حاصل فرمایید.

شماره تلفن 22222426
داخلی : 105/106/107/108

ردیفمبدامقصدزمان حرکتزمان رسیدنشماره پروازوسیله حملشرکت هواپیماییلوگو
1تهراناستانبول16 آبان 07:4016 آبان 10:45TK 879هواپیماترکیش
2استانبولبوداپست16 آبان 12:3516 آبان 12:40TK 1033هواپیماترکیش
ردیفمبدامقصدزمان حرکتزمان رسیدنشماره پروازوسیله حملشرکت هواپیماییلوگو
1بوداپستاستانبول20 آبان 13:3520 آبان 17:35TK 1034هواپیماترکیش
2استانبولتهران20 آبان 21:1021 آبان 00:50TK 874هواپیماترکیش
مشاهده بیشتر

می توانید دیدگاهتان را با ما در میان بگذارید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جزئیات و خدمات تور

سفارش تور

اشتراک گذاری



  • یکطرفه
  • رفت و برگشت
  • بزرگسال 1
  • کودک 0
  • نوزاد 0
  • تایید
  • تعداد اتاق 1
    • اتاق ۱
      • بزرگسال 1
      • کودک 0
    • تایید
    • پکیج سفرهای خارجی
    • بلیط هواپیما + هتل
    • تعداد اتاق 1
      • اتاق ۱
        • بزرگسال 1
        • کودک 0
      • تایید
      تایید

      کشور مقصد را وارد کنید.

      شهر مقصد را وارد کنید.

      مقصد را وارد کنید.

      تاریخ رفت را وارد کنید.

      تور و پکیج های مرتبط