شهر قدیمی فرح آباد ساری

معرفی جاذبه های شهر قدیمی فرح آباد ساری

فهرست مطالب

معرفی فرح آباد 

شهر قدیمی فرح آباد ساری به عنوان یکی از جاذبه های قدیمی و تاریخی این شهر از ایران شناخته می شود. این شهر دارای مکان های گردشگری بسیاری است که کاخ جهان نما، مسجد جامع و پل شاه عباسی سه مورد از آن ها به شمار می روند.

 خرید بلیط ماهان

شهر قدیمی فرح آباد ساری

در بیست و هشت کیلومتری ساری – فرح آباد شهری قدیمی وجود دارد که از جاذبه های گردشگری بسیاری برخوردار است. این شهر که در دوران صفوی از بناهای مختلفی برخوردار بوده هم اکنون چند بخش مهم دیدنی برجای گذاشته است. شهر  فرح آباد  در زمان شاه عباس اول با نام دارالسرور شناخته می شد و جزء بنادر پر رونق به حساب می آمد.

محبوبیت این شهر در میان شاه عباس به قدری بود که در تابستان مکانی را برای سپری کردن در شهر فرح آباد ساری به خود اختصاص داده بود. سال ها بعد این مکان تاریخی توسط روس ها احاطه و به آتش کشیده شد. دلتابان سعی بر آن دارد تا مکان و جاذبه های توریستی شهر فرح آباد ساری را برای شما دوستداران بناهای تاریخی مورد بررسی و واکاوی قرار دهد. در ادامه به معرفی مدرسه و همچنین مسجد فرح آباد خواهیم پرداخت.

شهر قدیمی فرح آباد ساری

مسجد و مدرسه شهر قدیمی فرح آباد ساری

همان طور که در بخش قبلی نیز عنوان کردیم شهر فرح آباد  دارای مکان های تاریخی و توریستی بسیاری است که در این بخش به معرفی مسجد و مدرسه این شهر خواهیم پرداخت. از مکان های برجا مانده در این شهر به دلیل پایگاه مردمی بودن مسجد آن است که در زیر بنایی مستطیلی شکل با ابعاد ۷۵٭۶۵ تاسیس شده است. فرم چهار ایوانی این مسجد از ویژگی های معماری شاخص آن محسوب می شود.

در بخش جنوبی این مسجد می توان محراب و ایوان اصلی آن را به نظاره نشست. برای درس طلاب در حیاط مسجد فرح آباد حجره های متعددی به چشم می خورند. برای استراحت مسافران در بخش شمالی، بناهای مختلفی رؤیت می شود. شبستان های عظیم دو طرف ایوان مسجد شهر فرح آباد ساری را در برگرفته اند.

مسجد ساری

کاخ جهان نما در شهر  فرح آباد

از دیگر آثار برجای مانده در شهر فرح آباد ساری کاخ جهان نما می باشد. از مهم ترین ویژگی های این کاخ می توان به نقاشی های حک شده بر روی دیوارهای آن اشاره کرد که تلفیقی از هنر شرق و غرب می باشد. این نقاشی ها دلیل محکمی بر نام گذاری این بنای تاریخی به شمار می روند. از مهم ترین ویژگی های این کاخ می توان به بخش های به جای مانده از آن در قسمت شمالی این شهر اشاره کرد.

رودخانه تجن نیز در اطراف این کاخ همچنان خروشان است و می توان دیگر بقایای این کاخ را در قسمت غربی آن مشاهده نمود. زمین بازی چوگان و همچنین ساختمان دواشکوبه از مهم ترین دلایلی شناخته می شوند که می توان از طریق وجود آن ها آباد بودن شهر قدیمی فرح آباد ساری را در دوران صفوی به اثبات رساند.

کاخ جهان نما

پل شاه عباسی در شهر قدیمی فرح آباد ساری

در شهر فرح آباد می توان پلی را مشاهده نمود که این روزها نیمه ویران همچنان برجای مانده است. در بنای این پل از آجر و ملات ساروج استفاده شده است. پل شاه عباسی بر روی رودخانه تجن در شهر فرح آباد  بنا شده است. آسیب جبران ناپذیری بر چشمه های این پل در طی سالیان دراز وارد شده است به طوری که از هفت چشمه تنها چند چشمه طاق به چشم می خورند.

 این پل به صورت شرقی- غربی احداث شده و از زیبایی های نیمه ویران شهر قدیمی فرح آباد ساری شناخته می شود. در سفر به ساری دیدن این شهر تاریخی و جاذبه های نهفته در آن از جمله پل شاه عباسی را به شما عزیزان گردشگر و توریست پیشنهاد می کنیم. در ادامه به جاذبه های جغرافیایی این شهر تاریخی بیشتر خواهیم پرداخت.

شهر قدیمی فرح آباد ساری

جاذبه های جغرافیایی شهر قدیمی فرح آباد ساری

در بحث های قبلی به معرفی مکان های تاریخی و دیدنی شهر فرح آباد پرداختیم در این بخش جاذبه های جغرافیایی این مکان تاریخی را مورد بررسی قرار می دهیم. مرداب ها و سواحل زیبای این منطقه با وجود پرندگان مهاجر از جمله دیدنی های بی نظیر شهر قدیمی فرح آباد ساری محسوب می شوند.

 جلگه های وسیع در کنار دشت های پهناور نیز در این شهر خودنمایی می کنند و رودخانه خروشان تجن نیز به زیبایی این منطقه می افزاید. صیدگاه های ماهیگیری به همراه آب بندان های عظیم نیز از دیگر جاذبه های جغرافیایی شهر فرح آباد ساری شناخته می شوند.

 

جهت بازدید برترین خدمات دلتابان به لینکهای زیر مراجعه نمایید:

نظرات کاربران