صدور مجدد ویزای امارات ، خبر خوش برای گردشگران دبی
فهرست مطالب
- همه چیز در مورد ویزای امارات
- صدور مشروط ویزای امارات در زمان شیوع بیماری کرونا
- برای گرفتن ویزای امارات چه اقداماتی لازم است؟
- معرفی انواع ویزای امارات
- برای دریافت ویزای امارات چه مراحلی را باید گذراند؟
- مدارکی که برای اخذ ویزای دبی (امارات) باید ارائه داد
- مراحل صدور ویزای امارات برای ایرانیان
- دریافت فرم
- نکاتی که باید در مورد سفر به امارات در نظر داشته باشید
- هزینه ویزای امارات چقدر است؟
همه چیز در مورد ویزای امارات
همه روزه تعداد زیادی از ایرانیان به دلایل مختلف نظیر گردش و تجارت برای دریافت ویزای امارات و یا ویزای دبی اقدام میکنند. اگر شما هم به دنبال سفر به کشور امارات و تجربه گشت و گذار در شهرهای لاکچری آن مانند دبی هستید، پیش از هر چیزی باید برای گرفتن ویزای کشور امارات اقدام نمایید. البته صدور ویزای امارات برای ایرانیان طی مدتی لغو شده بود که مجددا به صورت مشروط انجام میشود. در این مقاله قصد داریم تا با نحوهی گرفتن ویزای کشور امارات و شرایط آن آشنا شویم. پس اگر قصد خرید تور دبی و یا بلیط هواپیما دارید، در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
صدور مشروط ویزای امارات در زمان شیوع بیماری کرونا
با برقراری مجدد صدور ویزای امارات، مقرراتی که برای سفر به این کشور در نظر گرفته شده بود، به روزرسانیهایی داشت. به عنوان توضیح بیشتر باید گفت که در اواخر آبان ماه سال 99 صدور ویزای امارات برای چند کشور مسلمان که ایران هم یکی از آنها بود، به طور موقتی لغو گردید. به همین دلیل، در ماههای اخیر، صدور هر گونه ویزای توریستی به کشور امارات برای متقاضیان ایرانی غیرممکن شده بود. به طوری که حتی دانشجویانی که نوبت مصاحبه ویزای تحصیلی از سفارتهای برخی کشورها در امارات داشتند نیز نتوانستند ویزای توریستی بگیرند.
با همه این اوصاف، در حال حاضر بر اساس قوانین جدید، ویزای امارات برای افرادی که شرایط سفر به امارات را دارند، صادر میشود. یکی از شروط اصلی که در مورد ویزای امارات و سفر به این کشور در زمان شیوع کرونا ویروس گذاشته شده است، گواهی منفی بودن تست کرونا است. طبق ابلاغیه جدید صادر شده از شرکتهای هواپیمایی امارات، تست PCR باید در 72 ساعت پیش از پرواز انجام شود؛ در حالی که قبلا باید 96 ساعت قبل، انجام میگرفت. این مساله حتی برای پروازهای ترانزیتی نیز باید رعایت گردد. جواب تست PCR برای گرفتن ویزای امارات باید به صورت انگلیسی ارائه شده و با تاییدیه یکی از بیمارستانهای مورد تایید وزارت بهداشت، تضمین گردد.
یکی از توصیههای هواپیمایی امارات به مسافران این کشور، داشتن نرم افزار Covid-19 DXB Smart App بر روی تلفن هوشمندشان است. تهیه بیمه مسافرتی و بلیط رفت و برگشت دو مورد از الزاماتی است که متقاضیان ویزای توریستی امارات حتما باید در نظر داشته باشند.
برای گرفتن ویزای امارات چه اقداماتی لازم است؟
حتما میدانید که ایرانیان برای سفر به کشور امارات باید ویزای این کشور را دریافت کنند. لازم است بدانید که صدور ویزای دبی برای ایرانیان به صورت فرودگاهی نخواهد بود. بنابراین، اگر قصد دارید که برای گردش یا خرید در شهر لاکچری و لوکس دبی، به این کشور سفر کنید باید قبل از هر چیزی ویزای امارات را دریافت نمایید.
انواع متنوعی از ویزاها برای حضور در کشور امارات وجود دارد که هر کدام بسته به نیاز متقاضی صادر میگردند. ویزای تحصیلی، ویزای فوری و ویزای مولتی از جمله ویزاهای امارات هستند که میتوانید برای دریافت آنها از سفارت امارات اقدام کنید. هر ویزا بنا بر کاربردی که دارد، مدارک و شرایط خاص خود را خواهد داشت. گرفتن ویزای امارات، به جز در ماههای اخیر، هیچ گاه محدودیت خاصی برای ایرانیان نداشته است. هر چند هم اکنون نیز با توجه به شرایط و قواعد جدید، میتوان ویزای امارات را دریافت نمود.
معرفی انواع ویزای امارات
همان طور که اشاره شد، ویزای امارات یا ویزای دبی انواع مختلفی دارد. ویزای توریستی امارات، ویزای مولتی امارات، ویزای 4 روزه یا 96 ساعته دبی، ویزای کار دبی، ویزای ترانزیت دبی و ویزای تجاری دبی از جمله ویزاهای کشور امارات هستند. هر ایرانی در صورت واجد شرایط بودن میتواند آنها را دریافت نماید.
ویزای توریستی امارات (دبی)
صدور نوع توریستی ویزای امارات برای ایرانیان از نوع عادی خواهد بود. در صورت صادر شدن ویزا، فرد تا 14 روز میتواند برای ورود به امارات از این ویزا استفاده کرده و تنها به مدت 14 روز میتواند در خاک امارات حضور داشته باشد. اگر قصد دارید برای گرفتن ویزای امارات اقدام کنید بهتر است بدانید که حدود 3 تا 10 روز به استثنای روزهای جمعه، باید برای صدور آن منتظر بمانید. همچنین، گاهی ممکن است با توجه به حساسیتی که در مورد برخی مدارک وجود دارد، اداره مهاجرت مدت زمان بیشتری برای بررسی صرف کند؛ در این صورت باید انتظار طولانیتر شدن مدت زمان صدور ویزا را داشته باشید.
ویزای ارجنت امارات (ویزای فوری و خیلی فوری امارات)
ویزای امارات از نوع فوری که تحت عنوان ویزای ارجنت امارات نیز شناخته میشود، برای سفرهای ناگهانی صادر میگردد. در واقع، در صورتی که نیاز باشد خیلی فوری به امارات یا دبی سفر کنید، میتوانید تقاضای ویزای ارجنت دبی را بدهید. تفاوتی که درخواست این نوع ویزا با بقیه ویزاهای امارات دارد این است که یک روزه صادر شده و در عوض فرد باید هزینه بیشتری پرداخت نماید. البته برای دریافت این نوع ویزا شرایط خاصی لازم است که باید آنها را داشته باشید.
ویزای ترانزیت امارات
ویزای ترانزیت امارات از انواع دیگر ویزای کشور امارات به حساب میآید که عمدتا در پروازهای کانکشن دار درخواست داده میشود. ایرلاینهایی که در دبی توقف دارند معمولا ویزای ترانزیت را درخواست میدهند تا مسافر بر اساس آن به مدت 72 ساعت بتواند در دبی وقت بگذراند. البته در ازای دریافت این ویزا هیچ گونه هزینه اضافی بابت ویزای دبی از شخص دریافت نخواهد شد.
لازم به ذکر است که ویزای ترانزیت در پاسپورت وارد نمیشود و تنها در قالب یک برگه A4 به مسافر داده میشود. در این حالت، تنها مهر ورود و خروج به کشور امارات در پاسپورت شخص ثبت میگردد.
ویزای کار یا ویزای تجاری
ویزای تجاری یا کار امارات (دبی)، عمدتا توسط شرکت یا فردی که قرار است شما را استخدام نماید، صادر میگردد. مدت زمان اقامت با ویزای تجاری دبی سه سال است.
ویزای تحصیلی دبی
در سالهای اخیر، دانشگاههای بینالمللی دبی توانستهاند نظر بسیاری از دانشجویان را برای ادامه تحصیل به خود جلب کنند. زیرا دانشگاههای این کشور از نظر رتبههای جهانی در سطح خوبی بوده و از طرف دیگر، به محض تمام شدن دوره تحصیلی مورد نظر افراد میتوانند برای رفتن به کشورهایی مانند آمریکا، کانادا و انگلیس جهت ادامه تحصیل انتقالی بگیرند. مقطع کارشناسی در دبی بین 3 تا 4 سال طول میکشد و تحصیل در مقطع ارشد 2 ساله است. دریافت درجه دکترا در دبی نیز بین 3 تا 4 سال میتواند به طول انجامد.
لازم به ذکر است که پس از اتمام دوران تحصیل، شخص در صورت یافتن کار و یا استخدام در یک شرکت یا سازمان میتواند اقامت خود را تمدید کرده و مدت زمان بیشتری را در دبی بماند. اگر فرد نتواند فرصت شغلی به دست آورد، باید کشور امارات را ترک کرده و به کشور خود برگردد.
برای دریافت ویزای امارات چه مراحلی را باید گذراند؟
برای اخذ ویزای تجاری و توریستی امارات یا دبی باید حامی یا کفیل داشته باشید. در واقع، برای اینکه بتوانید این ویزاها را دریافت نمائید باید سازمان، شرکت و یا حتی یک شخص در دبی بتواند ضمانت شما را بر عهده بگیرد. این فرد یا ارگان باید در تاریخی که مشخص میگردد، شما را از کشور خارج کند.
کفیل یا حامی به دو شکل میتواند تقاضای ویزا را برای مسافر خود ثبت نماید. حالت اول این است که کفیل یکی از اعضای خانواده یا در کل از نزدیکان شخص باشد. در این صورت باید یک فرم تحت عنوان فرم نسبیت را از سفارت دریافت کند و یا اینکه ارتباط تجاری با شخص متقاضی ویزا داشته باشد. در حالت دوم، با توجه به روابط تجاری و کاری که شخص با یک شرکت خصوصی و یا سازمان دولتی دارد، ارگان مقصد میتواند برای فرد تقاضای ویزا ثبت نماید.
ناگفته نماند که ویزاهای توریستی از طرف آژانسهای مسافرتی، هتلها و خطوط هوایی، درخواست میگردند. بنابراین، اخذ ضمانت از همه مسافران دبی یکی از مراحل اصلی است که آژانسهای مسافرتی همواره انجام میدهد.
گاهی ممکن است بعد از دریافت ویزای امارات، به هر دلیلی، نتوانید در موعد مقرر به امارات سفر کنید. در صورت چنین رخدادی، ویزای مسافرینی که سفر انفرادی یا گروهی دارند و یا حتی از طریق خرید تور قصد سفر به امارات و دبی را داشته ولی نرفتهاند، با اتمام زمان ویزا باطل نمیگردد. باید گفت عواقب گرفتن ویزا و نرفتن به امارات فراتر از این خواهد بود.
در واقع، پس از تمام شدن زمان ویزای امارات، شخص باید جریمه بپردازد و در درخواستهای بعدی نیز این مورد به عنوان یک امتیاز منفی برای او قید خواهد شد. در نتیجه اگر سفر دیگری پیش آمد باید فرد، ویزای قبلی صادر شده از شرکت اماراتی صادرکننده ویزا را ضمن پرداخت جریمه باطل کرده و برای ویزای جدید درخواست دهد. اگر متقاضی ویزای امارات از این قانون سر باز زند، بدون شک دریافت ویزا مختل شده و تقاضای فرد ریجکت خواهد شد.
مدارکی که برای اخذ ویزای دبی (امارات) باید ارائه داد
پاسپورت شما باید حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد تا بتوانید ویزای دبی را اخذ کنید. اسکن رنگی پاسپورت و یا تصویر دیجیتالی که از صفحه اول پاسپورت شما تهیه شده برای دریافت ویزا لازم است. دیگر مدارکی که برای اخذ ویزای امارات نیاز دارید عبارت اند از:
- یک قطعه عکس دارای زمینه سفید
- اگر تقاضای ویزای خود را بدون رزرو هتل در دبی ثبت کنید، لازم است یک فقره چک تضمین هم ارائه دهید.
- تعهدنامه
لازم به ذکر است که برای مراجعه به سفارت امارات و اخذ ویزای دبی (امارات) نیازی به گرفتن وقت قبلی ندارید. همچنین، بر خلاف دیگر سفارت ها، اثر انگشت از متقاضی دریافت نخواهد شد.
مراحل صدور ویزای امارات برای ایرانیان
- تماس با آژانس مسافرتی مورد نظر و صحبت با کارشناسان بخش ویزای امارات
- انجام هماهنگیهای لازم برای حضور در آژانس و یا ارسال تصویر دیجیتال یا اسکن تصویر پاسپورت
- پرداخت هزینه لازم برای صدور ویزای دبی که البته طبق درخواست مسافر میتواند به درهم یا ریال پرداخت گردد.
- ارسال مدارک لازم توسط کارشناسان آژانس و انجام مراحل سفارت
- در نهایت دریافت ویزا پس از گذشت 4 تا 7 روز کاری
دریافت فرم
برای ثبت تقاضای ویزای امارات در سفارت این کشور، فرم ویزا را میتوانید از سایت سفارت امارات دریافت کرده و آن را به صورت تایپ شده آماده کنید. توجه داشته باشید که فرم دست نویس، اعتباری نداشته و به هیچ عنوان قبول نخواهد شد.
نکاتی که باید در مورد سفر به امارات در نظر داشته باشید
- با توجه به اینکه سفارت امارات دخالتی در فرایند اخذ ویزا نداشته و صدور ویزای امارات از طریق اداره مهاجرت صورت میگیرد، بنابراین، مصاحبه حضوری برای دریافت ویزا لازم نیست.
- خانمهای مجرد و پسران و دخترانی که برای دریافت ویزای امارات از طریق یک همراه اقدام کردهاند، باید هنگامی که پا به کشور امارات میگذارند، با همراه خود باشند. در غیر این صورت غیرقانونی بوده و جریمه سنگین و حتی زندان در پی خواهد داشت.
- اگر برای وارد شدن به کشور امارات بخواهید از طریق فرودگاه یکی از شهرهای این کشور غیر از دبی اقدام کنید، باید ویزای همان شهر را تقاضا بدهید.
- هیچ گونه قرص مسکن، خواب آور، قرصهای کدئین دار، آرام بخشها و مواد مخدر نباید به همراه داشته باشید. در غیر این صورت ناچار به پرداخت جریمه خواهید بود.
- ویزای فوری و غیرفوری برای امارات صادر میگردد که به ترتیب طی دو و هفت روز کاری ارائه میشوند.
- مدت زمانی که مسافر میتواند با ویزای توریستی در کشور امارات سر کند، 14 روز است و شخص باید قبل از اتمام این زمان کشور امارات را ترک کند. در صورت اتمام زمان مجاز ویزای امارات، مسافر باید جریمه پرداخت نماید.
هزینه ویزای امارات چقدر است؟
مسافر با توجه به هدف و نوع ویزا هزینهها را پرداخت میکند. در واقع، ویزای عادی، فوری، توریستی، تجاری و مانند آنها هزینههای مختلفی در بر خواهند داشت.
نظرات کاربران