معرفی ساختمان کاسا میلا در بارسلون
فهرست مطالب
معرفی ساختمان کاسا میلا
کاسا میلا یا لا پدررا (La Pedrera) ساختمانی در بارسلونا است که معماری آن توسط آنتونی گائودی و به سفارش پیر میلا و روسر سگیمون صورت گرفته است. نام کاسا میلا به دلیل صاحبان این خانه، خانوادهٔ میلا انتخاب شده است. زوج میلا در طبقهٔ اصلی این ساختمان سکونت گزیده و بقیهٔ واحدهای ساختمان را اجاره دادند. ساختمان کاسا میلا، نمادین کار آنتونی گائودی در معماری مدرن است، هم به دلیل نوآوری های ساختاری آن و هم به دلیل نوآوری های کاربردیش. این ساختمان آخرین کار معماری شهری آنتونی گائودی است.
تاریخچهٔ کاسا میلا
در سال 1905، پیر میلا (Pere Mila) و روسر سگیمون (Roser Segimon) ازدواج کردند. پس از اینکه آن ها جذب شهرت پسیگ د گراسیا (Passeig de Gràcia) شدند، یک خانهٔ جداگانه به همراه یک باغ و با زیر بنای 1835 متر مربع خریداری کرده و از آنتونی گائودی خواستند که خانهٔ جدیدشان را طراحی کند. ساخت این خانه که در سال های 1906 تا 1912 به طول انجامید، پیچیدگی های زیادی به همراه مشکلات مالی و قانونی داشت. او بیش از بودجهٔ پیش بینی شده هزینه کرد و کدهای ساختمان شورای شهر را رعایت نکرد. به عنوان مثال حجم سازه غیر قانونی بود، اتاق زیر شیروانی و پشت بام بیش از حد مجاز بلند بودند و یکی از ستون های نما، بخشی از پیاده رو را اشغال می کرد.
>پس از این که گائودی متوجه شد بازرسی برای هشدار دادن به سازندهٔ ساختمان آمده است، از بخشی از جزئیات صرف نظر کرد. تبلیغات برای اجاره در ساختمان کاسا میلا در همان سال های اولیه آغاز شد و در سال 1929، در طبقهٔ همکف آن، مغازه هایی باز شدند که یکی از معروف ترین آن ها، مغازهٔ خیاطی ساسترریا موسیا (Sastreria Mosella) بود که بیش از 80 سال در آنجا مشغول به فعالیت بود.
صاحبان ساختمان
کاسا میلا برای روسر سگیمون و همسرش پیر میلا ساخته شده است. سگیمون، بیوهٔ ثروتمند ژوزف گواردیولا بود. ژوزف گواردیولا مستعمر سابقی بود که از آمریکای جنوبی بازگشته و ثروت خود را از طریق قهوه در گواتمالا ساخته بود. همسر دوم سگیمون، پیر میلا، توسعه دهنده ای بود که به خاطر شیوهٔ زندگی شگفت انگیزش شناخته شده بود. پیر میلا در سال 1874 در بارسلونا متولد شده بود و علاوه بر تجارت، به وکالت و حقوق و امور سیاسی نیز می پرداخت.
معماری کاسا میلا
ساختمان کاسا میلا که توسط آنتونی گائودی معماری شده است، از دو بلوک آپارتمان تشکیل شده که هر یک ورودی مربوط به خود را دارند. این دو بلوک آپارتمان در اطراف دو حیاط بزرگ به هم متصل قرار دارند و شامل رمپ هایی به سمت پارکینگ وسایل نقلیه می باشند. نمای اصلی ساختمان کاسا میلا، به جای اینکه مانند معمول، دیواری برای تحمل بار باشد، در واقع یک دیوار پرده مانند است. برای این نما، بیش از ۶۰۰۰ قطعه سنگ توسط مواد فلزی به هم متصل شده و تشکیل یک پنجرهٔ بزرگ در جلوی ساختمان را داده اند.
>مجسمه های فلزی مدرن استفاده شده در ساختمان کاسا میلا و در ورودی آن به جذابیت های این ساختمان می افزاید. دروازهٔ این ساختمان هم برای رفت آمد وسایل نقلیه و هم مردم ساخته شده است. در آن زمان، قطعات بزرگ شیشه وجود نداشت، به همین دلیل، گائودی این در را با استفاده از تکه های کوچک تری از شیشه که در اندازه های غیر هم اندازه تهیه شده بودند، ساخت. او در این طراحی، تکه های کوچک تر شیشه را در قسمت پایینی دروازه قرار داد، چرا که احتمال شکستن در پایین دروازه بیشتر است و تکه های بزرگ تر شیشه را در بالای دروازه قرار داده است.
میراث و تقدیر
طراحی هنری و منحصر به فرد ساختمان کاسا میلا به طور کامل تأیید شده و باعث شده است که در سال ۱۹۶۲، در لیست میراث هنری شهر بارسلونا، در سال ۱۹۶۹، جزء بنای یادبود تاریخی و هنری ملی اسپانیا و همچنین در سال ۱۹۸۴ توسط سازمان یونسکو در سایت میراث جهانی ثبت شود. ثبت یک سازه به عنوان یک میراث فرهنگی، نه تنها به آن موقعیت خاصی می دهد و حفاظت فیزیکی از آن را تضمین می کند، بلکه نشان دهنده ی این است که این یک دارایی فرهنگی است که باید شناخته شده و مورد مطالعه، تفسیر و تبلیغ قرار گیرد.
استفادهٔ فعلی از این مکان
در حال حاضر، ساختمان کاسا میلا به پنج منظور استفاده می شود:
- >استفادهٔ گردشگری
- >استفادهٔ فرهنگی و اجتماعی به این دلیل که در آن نمایشگاه ها، کنفرانس ها و فعالیت های دیگر صورت می گیرد..
- >استفادهٔ مسکونی
- >استفادهٔ اداری
- >استفادهٔ تجاری از طبقهٔ همکف آن.
جهت بازدید برترین خدمات دلتابان به لینکهای زیر مراجعه نمایید:
نظرات کاربران