ویزای توریستی مجارستان
کشور مجارستان

ویزای توریستی مجارستان

ویزای توریستی مجارستان از بهترین ویزاها برای گردشگران به شمار می آید. وجود سفارت مجارستان در ایران اخذ ویزای توریستی مجارستان را آسان کرده است. جاذبه های گردشگری مجارستان بسیار زیاد است. هر سال نمایشگاه های مختلفی در بوداپست برگزار میشود. امروزه مسافران ایرانی تمایل زیادی به دریافت ویزایتوریستی مجارستان دارند. در اینجا شرایط اخذ این ویزای را ذکر میکنیم.

اخذ ویزای توریستی مجارستان از طریق سفارت

اخذ ویزایتوریستی مجارستان از طریق سفارت صورت میگیرد. سفارت کشور مجارستان در ایران فعالیت دارد. ویزایتوریستی مجارستان کوتاه مدت است. اخذ ویزای توریستی برای سفر به مجارستان 90 روزه است. مجارستان عضو پیمان شینگن است. با ویزایتوریستی مجارستان میتوانید به کشورهای عضو شینگن سفر کنید.

اخذ ویزای توریستی مجارستان

اخذ ویزای توریستیمجارستان در مرحله اول از طریق سایت سفارت است. شما میتوانید با پرکردن فرم از سفارت وقت بگیرید. در زمان تعیین شده برای ارائه مدارک به سفارت بروید. شما فرم درخواست ویزا را به صورت آنلاین پر میکنید. در سفارت مجارستان کپی فرم درخواست ویزا  را ارائه میدهید. هنگام تحویل کپی فرم مدارک لازم را به صورت ترجمه شده ارائه دهید. اخذ ویزایتوریستی مجارستان در ایران امکان پذیر است.

روش اخذ ویزایتوریستی مجارستان

روش دریافت ویزای توریستی مجارستان با دعوت نامه ساده ترین راه است. با استفاده از دعوت نامه مرتبط با هدف سفر میتوانید ویزایتوریستی مجارستان را دریافت کنید. دعوت نامه درواقع یک نامه از طرف خانواده شما، دانشگاه یا شرکت در مجارستان است. صدور دعوت نامه شرایط اقامت شما را آسان تر می کند.

انواع دعوت نامه برای اخذ ویزای توریستی مجارستان

انواع دعوت نامه برای اخذ ویزایتوریستی مجارستان وجود دارد. در اینجا به نمونه هایی از دعوت نامه برای آشنایی شما اشاره میکنیم.

  • دعوت نامه خانوادگی
  • دعوت نامه تحصیلی
  • دعوت نامه تجاری
  • دعوت نامه کاری
اخذ ویزای توریستی مجارستان با توجه به شرایط آب و هوا

اخد ویزایتوریستی مجارستان با توجه به شرایط آب و هوا میتواند در روند برنامه سفر راهگشا باشد. مجارستان آب و هوای متفاوتی دارد. تابستان های مجارستان گرم و مرطوب است. در فصل زمستان هوای سرد و مرطوبی را تجربه میکنیم. آب و هوای مجارستان بسیار مناسب است. مسافران ایرانی آب و هوای مجارستان را دوست دارند. برای گردش در مجارستان شرایط آب و هوایی را درنظر بگیرید.

اخذ ویزای توریستی مجارستان برای بازدید نمایشگاه ها

اخذ ویزایتوریستی مجارستان برای بازدید نمایشگاه ها از مقاصد مهم گردشگری محسوب میشود.  کشور مجارستان در حال توسعه است. مجارستان از مراکز مهم اروپا برای برگزاری نمایشگاه ها است. هر سال در مجارستان جشنواره های بسیاری برگزار میشود. مسافران زیادی برای بازدید از نمایشگاه ها وارد مجارستان می شوند. اکثر جشنواره های مجارستان در بوداپست برگزار میشوند. کیفیت، تنوع و شرایط نمایشگاه های مجارستان موجب جذب صنعتگران میشود.

نمایشگاه های مجارستان

نمایشگاه های مجارستان هرساله افراد زیادی را جذب میکنند. امروزه، دریافت ویزایتوریستی مجارستان به منظور بازدید نمایشگاه های این کشور رونق گرفته است. در اینجا به چند مورد از پربازدیدترین نمایشگاه های مجارستان اشاره میکنیم.

  • نمایشگاه مدیریت منابع انسانی
  • تمایشگاه ساین اکسپو
  • نمایشگاه اتوماسیون صنعتی
  • نمایشگاه سالن و کاروان
  • نمایشگاه اگرومش اکسپو
  • نمایشگاه فه هووا
  • نمایشگاه موتور

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی مجارستان

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستیمجارستان با اتحادیه اروپا یکی است. مدارک کلی برای دریافت ویزایتوریستی مجارستان مشابه دیگر کشورهای اروپایی است. با ورود به سایت سفارت مجارستان میتوانید فرم اخذ ویزا را پر کنید. برای ویزاهای تخصصی مدارک مرتبط را حضوری ارائه می دهید.

لیست مدارک لازم برای اخذ ویزایتوریستی مجارستان

لیست مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستیمجارستان شامل موارد زیر است:

  • تکمیل فرم آنلاین دریافت ویزا
  • کپی فرم آنلاین دریافت ویزا
  • هدف سفر به مجارستان
  • عکس
  • بیمه مسافر
  • گواهی اشتغال
  • اصل شناسنامه و کپی ترجمه شده
  • دلایل سفر به مجارستان
  • رزرو بیلیط و هتل
  • گردش حساب بانکی
  • سند مالکیت خانه یا مغازه
  • سند ازدواج و کپی ترجمه شده
  • اصل شناسنامه فرزندان و کپی ترجمه شده
  • اعتبار شش ماهه گذرنامه هنگام دریافت ویزا
هزینه اخذ ویزای توریستیمجارستان

هزینه دریافت ویزای توریستی مجارستان با اتحادیه اروپا یکی است. اولین قدم برای دریافت ویزای مجارستان تکمیل فرم آنلاین از طریق سفارت است. مرحله دوم تهیه مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی است. مرحله سوم ارائه مدارک به سفارت مجارستان است. در این مرحله پس از تایید مدارک مبلغ 60 یورو از افراد بالغ دریافت میشود. هزینه دریافت ویزا برای کودکان 2 تا 12 سال 35 یورو است.  ویزای توریستیمجارستان 90 روزه است.  

می توانید دیدگاهتان را با ما در میان بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *