ردیف نام هتل درجه نفردراتاق دوتخته/نفراضافه نفردراتاق یک تخته کودک با تخت (4-12 سال) کودک بی تخت (2-4 سال) نوزاد
1MERCURE BUDAPEST KORONA
(بوداپست4شب)
*4 890یورو+6,900,000تومان1,150یورو+6,900,000تومان790یورو+5,900,000تومان695یورو+5,900,000تومان195یورو+990,000تومان
توجهاین تور برای مسافرین قدیمی شامل %3 تخفیف می باشد.
امتیازات پکیج

1- پرواز با ایرباس های مدرن ایران ایر 
2- هتل 4 ستاره گارانتی بدون تغییر واقع در مرکز شهر
3- 1 گشت شهری + 1 وعده ناهار
4- بیمه مسافرتی تا سقف 50.000 یورو
5- انجام کلیه ترانسفرها با اتوبوس توریستی مدرن

خدمات تور

1- پرواز مدرن ایران ایر
2- 4 شب اقامت در هتل “Mercure Budapest Korona” با دسترسی مناسب به مراکز اصلی شهر
3- 1 گشت شهری تمام روز
4- راهنمای فارسی زبان مجرب از تهران تا پایان سفر + راهنمای محلی در گشت ها
5- اخذ ویزای شنگن و بیمه مسافرتی تا سقف 50.000 یورو
6- 4 وعده صبحانه بوفه بین المللی + 1 وعده ناهار
7- ترانسفر فرودگاهی رفت و برگشت و کلیه گشت های شهری با اتوبوس توریستی مدرن

نکات مهم

– مسافران موظف هستند در موعد تعیین شده جهت انگشت نگاری در سفارت حضور داشته باشند و تغییر تاریخ وقت سفارت به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد.
– مسئولیت کنترل گذرنامه از جهت اعتبار و ممنوعیت خروج از کشور، به عهده مسافر و یا آژانس همکار می باشد.
– مسافرین ملزم به اجرای دقیق برنامه سفر انتخابی هستند و به هیچ وجه تغییری در تاریخ، محل اقامت و….. امکان پذیر نیست. مواردی مانند NO SHOW (عدم ورود به هتل در تاریخ مقرر) و EARLY CHECK OUT (خروج پیش از موعد)، جزء عدم حسن انجام کار بوسیله مسافر محسوب شده و موجب ضبط ضمانت نامه بازگشت مسافر می شود.
– در صورت تاخیر و یا عدم صدور روادید از طرف سفارت مربوطه، هیچگونه مسئولیتی متوجه آژانس نبوده و جرایم طبق قوانین ایرلاین و کارگزارمربوطه اخذ خواهد شد.
– امکان جابجایی هتل ها وجود دارد و در صورت جابجایی، هتل با سطح کیفی مشابه یا بالاتر ارائه می گردد.
– ارائـه ضمانت بازگشت از سفر حداقل مبـلغ 70 میلیون تومان ( خانواده ) و 100 میلیون تومان برای هـر نفر ( مجرد ) به صورت چـک رمزدار و یا ضمانت نـامه بانکی
در زمان ثبت نام الزامی است که پس از بررسی مدارک، در صورت نیاز به ضمانت نامه های بیشتر متعاقباً اعلام می گردد.
– تمامی گشت ها بدون کم و کاست انجام می شود، ولی امکان جابه جایی برنامه ها وجود دارد.
– درصورتی که مسافران تمایل داشته باشند از گشت های دیگری بهره مند شوند، می توانند درخواست خود را به آژانس ارائه نمایند.
– تمامی هتل ها براساس اولین نوع اتاق،(استاندارد،حداکثر 22 متر) گارانتی شده است.

مدارک مورد نیاز

– اصل گذر نامه امضا شده با حداقل 7 ماه اعتبار از پایان سفر
– اصل گذرنامه های قدیمی
– دو قطعه عکس رنگی جدید 4 * 3 با پشت زمینه سفید و تمام رخ که 80% عکس باید از چهره باشد.
– اصل و ترجمه شناسنامه (ترجمه های شناسنامه بایستی به تائید دادگستری و وزارت امور خارجه رسیده باشد)
– مدارک اشتغال به کار یا تحصیل
– تمکن مالی و گردش حساب سه ماه اخیر با مهر و امضای بانک به زبان انگلیسی
– اصل سند ملکی ( درصورت موجود بودن ، یک سند ملکی برای هر خانواده و دو سند برای دو مسافر انفرادی که همسفرهستند )
– ضمانت نامه بانکی جهت ضمانت بازگشت از سفر
– ترجمه کلیه مدارک به زبان انگلیسی میباشد.
– حداقل زمان، جهت دریافت روادید، سه هفته می باشد.
تمامی مدارک مسافران باید به بخش ویزای دلتابان تحویل گردد.

تذکر

– هزینه دارالترجمه به عهده مسافرین محترم است .
– مسافر موظف است هنگام ثبت نام کل مبلغ ریالی و 50% مبلغ ارزی را پرداخت نماید.

شرایط کنسلی

– با توجه به اینکه هتل گارانتی است، امکان کنسل و یا تغییر تاریخ تور میسر نیست.
– درصورت ریجکت شدن ویزای مسافر طبق قوانین ایرلاین و هتل گارانتی اعمال نظر خواهد شد.

شرایط اخذ ویزای شینگن بعد از ریجکتی

همانطور که می دانید شرایط اخذ ویزای شینگن طی سالهای اخیر بسیار سخت تر شده است. حتی در شرایط کامل بودن مدارک و داشتن تمکن مالی مناسب نیز درخواست ویزای افراد زیادی ریجکت شده است. برای اخذ ویزا بعد از ریجکتی های قبلی در ابتدا باید به این نکته دقت کرد که چرا درخواست ویزا رد شده است و دلایل آن را بررسی نمود.

یکی از مهمترین دلایل ریجکتی ویزای شینگن طی سالهای اخیز قانع نشدن آفیسر پرونده از بازگشت مسافر اعلام شده است. بیش از 90 درصد ریجکتی ها به این دلیل بوده است که آفیسر قانع نشده که فرد در خواست کننده ی ویزا پس از پایان برنامه سفر و اعتبار ویزا به کشور خود باز می گردد. که این شک آفیسر می تواند ناشی از ارائه ندادن برنامه سفر، توضیحات ناکافی در خصوص محل اقامت و هدف از سفر ، ارائه ندادن دلایل کافی برای بازگشت و وابستگی به کشور زادگاه و ….. باشد.

بعد از ریجکتی بهترین کاری که فرد درخواست کننده می تواند انجام دهد این است که تعداد سفرهای خود را افزایش دهد ، مخصوصا به کشورهایی که برای ورود به آنها دریافت ویزای معتبر الزامی است و برای اخذ ویزا به مدارک معتبری نیاز است. شما به عنوان یک توریست که درخواست ویزای توریستی به کشورهای عضو شینگن را می دهید باید ثابت کنید که کثیرالسفر هستید و در نهایت با تغییراتی در پرونده خود می توانید درخواست مجدد ویزا دهید.

البته بهتر است برای دفعات بعد درخواست ویزای شینگن را از کشورهایی دهید که روی ریجکتی قبلی شما حساس نباشند .

برای راهنمایی بیشترمی توانید با کارشناسان مجرب ما در واحد اروپا تماس حاصل فرمایید.

شماره تلفن 22222426
داخلی : 105/106/107/108

ردیفمبدامقصدزمان حرکتزمان رسیدنشماره پروازوسیلهشرکتلوگو
1تهرانوین22 تیر8:3010:35IR717هواپیماایران ایر
ردیفمبدامقصدزمان حرکتزمان رسیدنشماره پروازوسیلهشرکتلوگو
1وینتهران26 تیر13:1520:05IR8710هواپیماایران ایر
مشاهده بیشتر

می توانید دیدگاهتان را با ما در میان بگذارید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جزئیات و خدمات تور

سفارش تور

اشتراک گذاری


تور و پکیج های مرتبط