ردیف نام هتل درجه نفردراتاق دوتخته نفردراتاق یک تخته کودک (2-12 سال) نوزاد
1HOTEL *41,890 یورو
+
7,900,000 تومان
2,390 یورو
+
7,900,000 تومان
1,850 یورو
+
6,900,000 تومان
225 یورو
+
990,000 تومان
امتیازات پکیج

1- پرواز با ایرباس های لوکس ترکیش
2- هتل های 4 ستاره مرکز شهر
3- 3 گشت شهری + 1 وعده ناهار یا شام
4- راهنمای فارسی زبان مجرب از تهران تا پایان سفر
5- بیمه مسافرتی تا سقف 50.000 یورو
6- بازدید از 4 شهر اروپایی
7- انجام کلیه ترانسفرها با اتوبوس توریستی مدرن
8- پرواز داخلی از وین به کلن

خدمات تور

– پرواز لوکس ترکیش
– 9 شب اقامت در هتل های 4 ستاره در مراکز اصلی شهر
– 3 گشت شهری
– راهنمای فارسی زبان مجرب از تهران تا پایان سفر + راهنمای محلی در تمامی گشت ها
– اخذ ویزای شینگن و بیمه مسافرتی تا سقف 50.000 یورو
– 9 وعده صبحانه بوفه بین المللی + 1 وعده ناهار
– ترانسفر فرودگاهی رفت و برگشت و کلیه گشت های شهری با اتوبوس توریستی مدرن
– پرواز داخلی از وین به کلن

نکات مهم

– مسافران موظف هستند در موعد تعیین شده جهت انگشت نگاری در سفارت حضور داشته باشند و تغییر تاریخ وقت سفارت به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد.
– مسئولیت کنترل گذرنامه از جهت اعتبار و ممنوعیت خروج از کشور، به عهده مسافر و یا آژانس همکار می باشد.
– مسافرین ملزم به اجرای دقیق برنامه سفر انتخابی هستند و به هیچ وجه تغییری در تاریخ، محل اقامت و….. امکان پذیر نیست. مواردی مانند NO SHOW (عدم ورود به هتل در تاریخ مقرر) و EARLY CHECK OUT (خروج پیش از موعد)، جزء عدم حسن انجام کار بوسیله مسافر محسوب شده و موجب ضبط ضمانت نامه بازگشت مسافر می شود.
– در صورت تاخیر و یا عدم صدور روادید از طرف سفارت مربوطه، هیچگونه مسئولیتی متوجه آژانس نبوده و جرایم طبق قوانین ایرلاین و کارگزارمربوطه اخذ خواهد شد.
– امکان جابجایی هتل ها وجود دارد و در صورت جابجایی، هتل با سطح کیفی مشابه یا بالاتر ارائه می گردد.
– ارائـه ضمانت بازگشت مسافر حداقل از مبـلغ 70 میلیون تومان ( خانواده ) و 100 میلیون تومان برای هـر نفر ( مجرد ) به صورت چـک رمزدار و یا ضمانت نـامه بانکی
در زمان ثبت نام الزامی است که پس از بررسی مدارک، در صورت نیاز به ضمانت نامه های بیشتر متعاقباً اعلام می گردد.
– تمامی گشت ها بدون کم و کاست انجام می شود، ولی امکان جابه جایی برنامه ها وجود دارد.
– درصورتی که مسافران تمایل داشته باشند از گشت های دیگری بهره مند شوند، می توانند درخواست خود را به آژانس ارائه نمایند.

مدارک مورد نیاز

– اصل گذر نامه امضا شده با حداقل 7 ماه اعتبار از پایان سفر
– اصل گذرنامه های قدیمی
– دو قطعه عکس رنگی جدید 4/5 * 3/5 با پشت زمینه سفید و تمام رخ که 80% عکس باید از چهره باشد.
– اصل و ترجمه شناسنامه
– مدارک اشتغال به کار یا تحصیل
– تمکن مالی و گردش حساب سه ماه اخیر با مهر و امضای بانک به زبان انگلیسی
– اصل سند ملکی ( درصورت موجود بودن ، یک سند ملکی برای هر خانواده و دو سند برای دو مسافر انفرادی که همسفرهستند )
– ضمانت نامه بانکی جهت ضمانت بازگشت از سفر
– ترجمه کلیه مدارک به زبان انگلیسی و هزینه ترجمه به عهده مسافر میباشد.
– حداقل زمان، جهت دریافت روادید، سه هفته می باشد.
تمامی مدارک مسافران باید به بخش ویزای دلتابان تحویل گردد.

تذکر

– هزینه دارالترجمه به عهده مسافرین محترم است .

– مسافر موظف است هنگام ثبت نام کل مبلغ ریالی و 50% مبلغ ارزی را پرداخت نماید.

شرایط کنسلی

– با توجه به اینکه هتل گارانتی است، امکان کنسل و یا تغییر تاریخ تور میسر نیست.

– درصورت ریجکت شدن ویزای مسافر طبق قوانین ایرلاین و هتل گارانتی اعمال نظر خواهد شد.

 

شرایط اخذ ویزای شنگن بعد از ریجکتی

همانطور که می دانید شرایط اخذ ویزای شینگن طی سالهای اخیر بسیار سخت تر شده است. حتی در شرایط کامل بودن مدارک و داشتن تمکن مالی مناسب نیز درخواست ویزای افراد زیادی ریجکت شده است. برای اخذ ویزا بعد از ریجکتی های قبلی در ابتدا باید به این نکته دقت کرد که چرا درخواست ویزا رد شده است و دلایل آن را بررسی نمود.

یکی از مهمترین دلایل ریجکتی ویزای شینگن طی سالهای اخیز قانع نشدن آفیسر پرونده از بازگشت مسافر اعلام شده است. بیش از 90 درصد ریجکتی ها به این دلیل بوده است که آفیسر قانع نشده که فرد در خواست کننده ی ویزا پس از پایان برنامه سفر و اعتبار ویزا به کشور خود باز می گردد. که این شک آفیسر می تواند ناشی از ارائه ندادن برنامه سفر، توضیحات ناکافی در خصوص محل اقامت و هدف از سفر ، ارائه ندادن دلایل کافی برای بازگشت و وابستگی به کشور زادگاه و ….. باشد.

بعد از ریجکتی بهترین کاری که فرد درخواست کننده می تواند انجام دهد این است که تعداد سفرهای خود را افزایش دهد ، مخصوصا به کشورهایی که برای ورود به آنها دریافت ویزای معتبر الزامی است و برای اخذ ویزا به مدارک معتبری نیاز است. شما به عنوان یک توریست که درخواست ویزای توریستی به کشورهای عضو شینگن را می دهید باید ثابت کنید که کثیرالسفر هستید و در نهایت با تغییراتی در پرونده خود می توانید درخواست مجدد ویزا دهید.

البته بهتر است برای دفعات بعد درخواست ویزای شینگن را از کشورهایی دهید که روی ریجکتی قبلی شما حساس نباشند .

برای راهنمایی بیشترمی توانید با کارشناسان مجرب ما در واحد اروپا تماس حاصل فرمایید.

شماره تلفن 22222426
داخلی : 105/106/107/108

ردیفمبدامقصدزمان حرکتزمان رسیدنشماره پروازوسیلهشرکت حمل و نقللوگو
1تهراناستانبول20 شهریور 02:5004:55TK875هواپیماترکیش
2استانبولبوداپست20 شهریور 07:1008:10TK1035هواپیماترکیش
ردیفمبدامقصدزمان حرکتزمان رسیدنشمارهوسیلهشرکت حمل و نقللوگو
1کلناستانبول29 شهریور 19:5500:05TK1676هواپیماترکیش
2استانبولتهران29 شهریور 01:2506:05TK878هواپیماترکیش
مشاهده بیشتر

می توانید دیدگاهتان را با ما در میان بگذارید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جزئیات و خدمات تور

سفارش تور

اشتراک گذاری



  • یکطرفه
  • رفت و برگشت
  • بزرگسال 1
  • کودک 0
  • نوزاد 0
  • تایید
  • تعداد اتاق 1
    • اتاق ۱
      • بزرگسال 1
      • کودک 0
    • تایید
    • پکیج سفرهای خارجی
    • بلیط هواپیما + هتل
    • تعداد اتاق 1
      • اتاق ۱
        • بزرگسال 1
        • کودک 0
      • تایید
      تایید

      کشور مقصد را وارد کنید.

      شهر مقصد را وارد کنید.

      مقصد را وارد کنید.

      تاریخ رفت را وارد کنید.

      تور و پکیج های مرتبط


      مطالب مرتبط اخیر در مجله دلتابان

      • دانشگاه های سوییس

        پیشرفته بودن سوئیس موجب شده کوچکی آن به چشم نیامده و در جهان امروزه به­ عنوان یکی از کشورهای فعال در تمامی عرصه ­ها به ­ویژه عرصه علوم مختلف شناخته شود. تحصیل در دانشگاه­های سوئیس از مهم­ترین دلایل توجه افراد به این کشور به شمار می­رود. سوئیس دارای دانشگاه­ها معتبر متعددی است که جایگاه ویژه […]

      • اقامت کشور سوئیس

        اقامت کشور سوئیس اغلب افرادی که قصد مهارت از کشور خود را دارند سوئیس را به­ عنوان مقصد انتخاب می­کنند. اخذ اقامت کشور سوئیس نیازمند آشنایی با شرایط مهاجرت و قوانینی است که از سوی مسئولان این کشور مشخص شده است. راه­های مختلفی برای اقامت کشور سوئیس وجود دارد که متقاضیان با استفاده از آن […]

      • لوکزامبورگ پارک

        یکی از جاذبه های گردشگری پاریس، لوکزامبورگ پارک پاریس می باشد. اگر شما هم قصد دارید به پاریس سفر کنید؛ اما هنوز درباره برنامه سفرتان تصمیم نگرفته اید، بهتر است مطالعه این مقاله را که در خصوص معرفی این پارک زیبا ارائه شده است، از دست ندهید. لوکزامبورگ پارک پاریس  لوکزامبورگ پارک یکی از معروف […]