هلند

یکی دیگر از خدماتی که از سوی سفارت هلند در اختیار متقاضیان قرار داده می­شود صدور ویزای توریستی هلند است. متقاضیان دریافت ویزای توریستی هلند باید در نظر داشته باشند ویزای موردنظر دارای اعتبار 90 روزه بوده و متقاضیان پس از اتمام اعتبار ویزای توریستی خود باید کشور هلند را ترک کنند. مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی هلند عبارتنداز:

  • ارائه گذرنامه معتبر از سوی متقاضی به همراه گذرنامه­ های قبلی با امضا( حداقل اعتباری که گذرنامه فرد متقاضی باید داشته باشد 3 ماه از تاریخ ورود به کشور هلند باید باشد و دست­ کم دو صفحه خالی نیز داشته باشد. تمام متقاضیان باید گذرنامه­ های خود را به­ صورت مجزا تحویل سفارت هلند بدهند)
  • ارائه عکس پرسنلی با سایز 35 در 45 که به ­صورت رنگی و تمام­ رخ بوده و پس ­زمینه آن نیز سفید است
  • ارائه اصل شناسنامه و مدارک هویتی متقاضی به همراه ترجمه و کپی از کلیه صفحات آن
  • ارائه کپی ویزاهایی که پیش از این دریافت شده است
  • ارائه رضایت­نامه محضری والدین در خصوص متقاضیانی که سن آن­ها کمتر از 18 سال بوده و قصد دارند به تنهایی به کشور هلند سفر کنند
  • ارائه مدارکی که نشان­ دهنده این است که متقاضی باهدف گردشگری وارد کشور هلند شده و پس از اتمام سفر به کشور خود بازمی­گردد.
  • ارائه مدارکی که مدت زمان سفر و اقامت در هتل را ثابت می­کند
  • ارائه اصل گواهی حساب بانکی که به زبان انگلیسی بوده و توسط بانک مهر و امضا شده است
  • ارائه اصل سند مالکیت که توسط دادگستری تائید شده به همراه ترجمه آن
  • ارائه اصل مدرک شغلی متقاضی اخذ ویزای توریستی هلند به همراه ترجمه رسمی آن( مدرک شغلی ارائه شده توسط پزشکان باید پروانه مطب، کارت نظام پزشکی و یا پروانه دائم پزشکی باشد. در خصوص وکلا ارائه پروانه وکالت کافی خواهد بود اما افرادی که در مشاغل دولتی مشغول هستند باید آخرین فیش حقوقی و حکم کارگزینی و میزان حقوق دریافتی خود را ارائه دهند. افراد بازنشسته جهت دریافت ویزای توریستی هلند می­توانند حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی خود را ارائه دهند

آن دسته از متقاضیانی که به مشاغل غیردولتی اشتغال دارند می­توانند گواهی اشتغال به کار خود را از شرکتی که در آن استخدام شده ­اند به همراه اصل آخرین روزنامه رسمی که مربوط به شرکت موردنظر است ارائه دهند. چنانچه فرد متقاضی به­ عنوان خویش ­فرما قصد دریافت ویزا توریستی هلند را داشته باشد می­تواند جواز کسب و یا آگهی تأسیس را به سفارت هلند تحویل دهد. ارائه اصل نامه اشتغال به تحصیل و یا کار در خصوص دانش ­آموزان و معلمان و دانشجویان و یا اعضای هیئت علمی دانشگاه­ها الزامی است.)

  • ارائه گواهی و بیمه سلامت پزشکی که نشان می­دهد متقاضی هیچ­گونه بیماری مسری نداشته و سلامت جامعه هلند را به خطر نمی­ اندازد
  • ارائه فرم ­های درخواست ویزا که به­ صورت کامل و بدون هیچ نقصی تکمیل شده است

متقاضیانی که تمایل دارند ویزای توریستی و یا هر نوع ویزای دیگر هلند را دریافت کنند باید در سفارت هلند حضور داشته باشند. یکی از مهم­ترین نکاتی که متقاضیان سفر به هلند باید در نظر داشته باشند زمان درخواست ویزا است که حداقل 3 ماه پیش از سفر به هلند باید باشد. چنانچه نقصی در مدارک درخواست ویزای هلند وجود داشته باشد و یا مدرک کسر باشد متقاضیان باید درخواست صدور ویزای خود را مجدداً ارائه دهند.

می توانید دیدگاهتان را با ما در میان بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *