ردیف نام هتل درجه فاصله مدت اقامت دو تخته یک تخته کودک با تخت کودک بدون تخت
1 SIYAV HOTEL
*3 10 دقیقه با تاکسی 2 شب 48 68 36
شب اضافه 18 28
2 BEST WESTERN
*4 10 دقیقه با تاکسی 2 شب 63 89 N.A
شب اضافه 26 39
3 SEVEN DEEP *4 10 دقیقه با تاکسی 2 شب 63 89 41
شب اضافه 26 39
4 BEST HOTEL *4 10 دقیقه با تاکسی 2 شب 63 96 56
شب اضافه 26 42
5 DEMORA
*4 10 دقیقه با تاکسی 2 شب 65 92 51
شب اضافه 27 40
6 DEMONTI *4 10 دقیقه با تاکسی 2 شب 65 96 51
شب اضافه 27 42
7 ELIT PALAS *3
PLUS
10 دقیقه با تاکسی 2 شب 68 94 46
شب اضافه 28 41
8 CINNAH
*4 10 دقیقه با تاکسی 2 شب 72 104 N.A
شب اضافه 30 46
9 CK FARABI *4 5 دقیقه با تاکسی 2 شب 75 104 39
شب اضافه 32 46
10 ANEMON
*4 10 دقیقه با تاکسی 2 شب 82 132 53
شب اضافه 35 60
11 GRAND ANKARA *5 10 دقیقه با تاکسی 2 شب 87 128 48
شب اضافه 38 58
12 SHERATON
نوع اتاق: CLASSIC
*5 5 دقیقه با تاکسی 2 شب 92 142 53
شب اضافه 40 65
13 HOLLIDAY INN KAVAKILIDERE *4 10 دقیقه با تاکسی 2 شب 96 152 56
شب اضافه 42 70
14 LATANYA
نوع اتاق: DELUXE QUEEN
*5 10 دقیقه با تاکسی 2 شب 101 154 N.A
شب اضافه 45 71
15 LUGAL SHERATON
نوع اتاق: DELUXE KING
*5 5 دقیقه با تاکسی 2 شب 248 396 84
شب اضافه 118 192
توجه قیمت ها به دلار آمریکا می باشد؛ همچنین نرخ پرواز به مبالغ فوق اضافه می گردد.

جزئیات و خدمات تور

کد تور: ESB/W5/09
قیمت از: 48 دلار+ نرخ پرواز
مدت: 2 شب و 3 روز
گروه تور: تور های آسیا
کشورها: ترکیه
شهرها: آنکارا
تاریخ برگزاری: 1397-10-11
تاریخ اعتبار: 1398-06-07

خدمات تور

1-هتل با صبحانه(به تعداد شب های اقامت)
2-راهنمای فارسی زبان
3-ترانسفر رفت و برگشت فرودگاهی( ویژه ماهان ایر و ایران ایر از مبدا تهران)
  در صورت سفر با سایر ایرلاین ها هزینه ترانسفر فرودگاهی رفت و برگشت به صورت مجزا محاسبه خواهد شد.
4-پرواز ماهان به همراه بیمه، پس از چک شدن در سیستم محاسبه خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

اصل پاسپورت با 6 ماه اعتبار از تاریخ سفر

تذکر

1- فرزند بالای 18 سال حتماً باید پاسپورت جداگانه داشته باشد.
2- مسئولیت کنترل گذرنامه از هرلحاظ (حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ سفر) و ممنوعیت خروج از کشور مسافر به عهده ی آژانس درخواست کننده و خود شخص مسافر میباشد.
3- هزینه بیمه مسافرتی برای افراد بالای 50 سال 50 هزار تومان می باشد که میبایست به مبلغ کل پکیج اضافه گردد.
4- هزینه عوارض خروج از کشور به عهده مسافر می باشد.

شرایط کنسلی

هتل غیر قابل کنسل بوده و کنسلی پرواز طبق بخشنامه ایرلاین مربوطه انجام خواهد شد.­

 

خدمات سفارت آنکارا:

1- واریزی سفارت
– برای هرنفر بزرگسال 190 دلار آمریکا
– برای هرنفر کودک 150 دلار آمریکا
2- خدمات سفارت
پرکردن فرم سفارت، ترانسفر به دفتر VAC، مترجم، هزینه هر نفر 200 دلار میباشد.
3- هزینه پیک آپ ویزا:
-هزینه پیکاپ پاسپورت ( برای ویزای توریستی) هرنفر 50 دلار می باشد.
-در صورتی که انگشت نگاری خارج از آنکارا انجام شده باشد، هر نفر مبلغ 70 دلار می باشد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی سفارت کانادا
-اصل پاسپورت های جدید و قدیمی” صفحه اول و صفحاتی که مهر ورود و خروج یا ویزا دارند، حتما باید اسکن شوند.
– ترجمه شناسنامه هریک از متقاضیان از دارالترجمه
-ترجمه سند ازدواج اگر زن و شوهر با هم اقدام می کنند.
-تکمیل فرم درخواست ویزا Application Form و تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی Family Information
-دو قطعه عکس 5 در 7 رنگی زمینه سفید
-ترجمه سند ملکی در صورت وجود، ترجمه مدارک شغلی(برای صاحبان مشاغل جواز کسب، روزنامه رسمی و آخرین آگهی تغییرات و تصمیمات پروانه طبابت، پروانه نظام مهندسی و یا پروانه بهره وری لازم است. کارمندان باید نامه اشتغال به کار، فیش حقوقی آخر و حکم کارگزینی یا حکم بازنشستگی خود را ارائه دهند.)
-رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا
-رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند، درصورتی که فرزند زیر 18 سال آن ها به تنهایی یا با یکی از والدین سفر می کند.

فرد دعوت کننده در کانادا باید مدارک ذیل را هم برای درخواست کننده ویزا ارسال نماید:
-کپی پاسپورت کانادایی یا کارت PR
-تکس و مالیات های سه یا چهارساله پرداخت شده به دولت کانادا
اگر سند ملکی به نام خود دارند کپی سند ملکی

ترجمه مدارک با هزینه انجام خواهد شد.

شرایط پرداختی:
کلیه مبالغ به دلار آمریکا دریافت می گردد.

سوالات متداول ویزای مولتی کانادا

دعوتنامه یا شنگن؟
• دعوتنامه ازچه شخصی باشد، حتما باید فامیل درجه یک باشد؟ دعوتنامه میتواند از دوست یا آشنا و یافامیل دور ویا نزدیک وهرشخصی که درکانادا اقامت وکارت pr ویا پاسپورت کانادا دارد، باشد.
• ویزا شنگن لازم است؟ اگر دعوتنامه نداشته باشید حتما باید با توجه به تراول هیستوری ((ویزاهای معتبر و لیبل دار بخصوص شنگن)) در 10 سال گذشته اقدام شود.
مدارک هویتی
• شامل (شناسنامه و در صورت متاهل بودن سند ازدواج)
سند مالیکت 
• تک برگ و منگوله دار، فرقی ندارد و ارزش و موقعیت ملک مهم نیست.
مدارک شغلی
• کارمندان: 6 ماه فیش حقوقی، گواهی اشتغال بکار، سابقه بیمه و در صورتیکه کارمند شرکت دولتی هستید حکم کارگزینی و افراد بازنشسته حکم بازنشستگی + 6 ماه فیش حقوقی آخر
• صاحبان مشاغل: شغل آزاد◄ جواز کسب کارفرما◄روزنامه رسمی ثبت و آخرین تغییرات و تصمیمات، صورتجلسه، اساسنامه شرکت پزشکان◄کارت نظام پزشکی، پروانه طبابت مهندسین◄پروانه نظام مهندسی، پروانه بهره¬وری، قرارداد ساخت و پایان کار وکلا◄پروانه وکالت
مدارک تحصیلی
• افراد فارغ التحصیل بهتر است که مدرک پایان تحصیل خود را ارائه دهند.
• برای دانش¬آموزان و دانشجویان گواهی اشتغال بتحصیل خطاب به وزارت امورخارجه و یا سفارت کانادا
مدارک بانکی ومالی
• به ازای هر نفر بین 50 تا 100 میلیون کفایت میکند که یک هفته مونده به وقت سفارت از بانک نامه تمکن مالی به لاتین و دلار کانادا با مهر و امضاء بانک گرفته شود. (مثلا برای خانواده 4 نفری بین 300تا400 میلیون تمکن مالی ارائه شود که در حساب سرپرست خانواده باشد) 

تمامی ترجمه ها فقط با مهر مترجم، دارالترجمه رسمی کفایت میکند.